Преди вече станаха точно два месеца ...имах полов контакт с момиче ...
След има няма два три дена ми се появиха червени ,малко на брой ситни пъпчици и пениса имаше ,неприатна миризма като на риба ..... След това забелязах че езика ми е странен (като космат) и тъмен от средата на зад към хранопровода ....
След няколко дена се бях запътил при кожен(венеролог) ..Отидох при него и пъчиците просто ги нямаше ,но имаше леко зачервяване ....Обясних му какви са ми съмненията ,че може да е нещо венерическо и т.н. ...Въпросният "СПЕЦИАЛИСТ" (от военна болница) ..Ми каза "нищо ти няма момче спи спокойно, а за езика ми каза че било някава си много рядка болест "КОСМАТ ЕЗИК " ,като пъпилите на езика били пораснали и от това ,че пуша станали кафеви ....боже господи ...си казах аз.... Предписа ми Дактакорт ....Мазах се квото се мазах отидох пак при него с оплаквания че заречвяването вместо да спира се овеличава и почва да щипе ......Той ми каза "момче въобразяваш си " ?!?!
Така ....Реших на своя глава да си пусна един васерман на две места ....
В кварталната поликлиника и в цибалаб .....
За мое щастие дадоха отрицателни резултати за Сифилис ....
След това разбира се смених лекаря ...
Отивам при втория .....Обяснявам всичко мотамо както и вас ....Като епизод от касандра ::) ...
Моля да ме извините за правописа ...
Та отивам при втория доктор ....И той казва ,момче Кандида Албиканис ...
бях радостен ,че поне е ясна диагнозата ....Предписа ми един кум щуротии за един куп пари
Такам почнахме хомеопатията ....5 Зрънца сутрин и вечер Монилия Албиканис ...Както и витамин C ....
Такам и почти стигнахме до втория месец на мъчение ....Доктора каза че нямало наличие на гъбички и сичко било ок ,но въпросното зачервяване още си го имаше ....Предписа ми Екстракт от Смрадлика и Дъбова кора за промивки.....Уви минаха няколко дена и зачервяванвето пак се увеличи ,придружено от парене и щипане ...така това зачервяване слезе на доло към десния тестис и ме боли (тъпа болка) .....А да и да спомена има и обриви от 2 дена по краката ,сърбящи ....Днес за последно отидох при доктора ....Според него видиш ли пак нищо ми нямало ?!?! Обривите Можели да бъдат от 100 неща ....Но гъбички нямало ?!?! А за болките в тестиса да съм ходил бил на уролог ?!?! А за въпросното зачервяване "ще отмине " Както и да е....
Да не забравя да спомена езика
Първо вече съм 100% сигурен че венерическото заболяване е на лице ...
Второ все си мисля че съм подранил с изследваняита за Сифилис ....Тъй КАто разбрах че инкубационния период на повечето заболявания е има няма 47 дена .....
Трето още се чудя как може да ме лекува уж специалист без никакво изследване ....Въоражен само с една лупа ?!?! Не би ли трябвало преди началото на лечението да се направи излседване ...да се види от каде почваме и на края на лечението , до каде сме стигнали ....Визирам Кандидата ,Ако изобщо съм имал такава ?!?!
Така вече съм изключително отчаян ....От мотане 2 месеца пиене на разни лекарства,билки ,кремчета и Т.н. Станах половин венеролог покрай всичко това :///
Надявам се някой да даде някакви идеи ,предложения ....
ДА си правя ли изследвания ...Какви ,каде антибиограми ,микробиограми ...Тестове .....Общо взето ,който с каквото може да помогне да казва ....Ще съм ви много благодарен ....Може малко по-объркан да е разказа ми ,но вече и мислите не мога да си събера ....
Години 24 тегло 60кг Ръст 1,74 ............