Растеж (ръст)
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
az.az
- Joined: Fri Oct 09, 2009 6:16 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Растеж (ръст)
здравейте първо.проблема ако мога да го нарека такъв е ,че от доста време (5-6-7 месеца) не съм дръпнал въобще на ръст. притеснението ми е ,че нямам още 16 години (след малко повече от седмица ги правя) а не съм пораснал от половин година ... ако може да ми дадете съвет какво стимулира растежа на височината и дали е нормално това което ви казвам (нямам още брада по лицето и т.н. признаци които показват ,че съм вече "завършен" ако мога да се изразя така).знам за рентеновите снимки ,изследвания и т.н. за момента не ми се занимава с тези неща не ми е толкова отчайващо спешно.висок съм 178 см. и тежа 62/3 кг. ... благодаря.
-
Bulgaricus
Здравейте,
не виждам проблем. Средният българин бил висок 1,75 м, т.е. Вие вече сте над тази стойност и имате около 2 години още да растете. Няма стимуланти. Щом сега "не Ви се занимава", то няма и да имате друг шанс, защото по-късно и да Ви се занимава вече, няма да има възможност повече да се направи нещо.
Поздрави,
не виждам проблем. Средният българин бил висок 1,75 м, т.е. Вие вече сте над тази стойност и имате около 2 години още да растете. Няма стимуланти. Щом сега "не Ви се занимава", то няма и да имате друг шанс, защото по-късно и да Ви се занимава вече, няма да има възможност повече да се направи нещо.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
az.az
- Joined: Fri Oct 09, 2009 6:16 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[quote="Bulgaricus"]Здравейте,
"около 2 години още да растете."
първо мерси за отговора.ами именно това се надявам ,за тези 2 години да порастна поне още малко ,защото това (порастването) не се е "проявявало" вече половин година и не ми се струва нормално за моята възраст и спрямо това колко съм се развил като цяло ,дано не съм прав де.
"около 2 години още да растете."
първо мерси за отговора.ами именно това се надявам ,за тези 2 години да порастна поне още малко ,защото това (порастването) не се е "проявявало" вече половин година и не ми се струва нормално за моята възраст и спрямо това колко съм се развил като цяло ,дано не съм прав де.
Return to “Форум имам проблем...”