Moderators: Bulgaricus, fotografa
Djporsha wrote:добре кажете ми поне гсм-а на Д-р Николов ,за да мога да се свържа с него
Anonymous wrote:Слагайте си скайповете както кутлер е направил, да се намираме един друг и да обсъждаме за тая гадост гинекомастията. И аз съм тея дето я имат и знам как се чувствате. Да му е** мамата,отвратително е, но кво да прайм само операция трябва да се направи, по друг начин не може да изчезне. Веднъж щом се е появила, дори яко блъскане във фитнес залата не помага. Казвам ви го от личен опит, щото вече 4 години яко блъскане и се така си седи, под зърното се образува мускул,но тая шибана жлезна мастна тъкан около зърното не се маха и ни е срам да се съблечем. Нито на море,нито с гадже,постоянно си избирате тениските сега особено лятото...да му е** майката на всичко това. Кво да напрай кажете и вие го знаете как е. 700 евро е операцията в София. От де да ги земем толкова пари? Единственият вариант според мен е здравната каса. Щом си здравноосигурен, отиваш при личната и искаш направление за операция, обаче те мизерниците не дават така лесно, а по закон са длъжни. Оставайте си скайповете, аз ще ви намеря!
Return to Форум имам проблем...
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] and 5 guests