Здравейте,имам следният проблем.Преди около 2 седмици ми се появиха няколко кожни кръгчета,точки или каквото е там по пениса.С цвета на кожата са,нито секретират,нито болят нищо.Не е подкожно ами са по-високи леко,не са и пъпки примерно със секрет и т.н.Моля за някакъв съвет,ако някой се е сблъсквал със същия проблем.
не мога да дам снимка,заради правилото с линковете,иначе имам.На 24 г съм
Кожни точки по пениса?
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Experta43
- Location: Русе [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Кожни точки по пениса?
Според мен трябва да правите няколко дена калиево перманганатни процедури.Ако е нещо неспецифично гъбично заболяване,простоще мине.ПРосто отидете до аптеката и си купете калиев перманганат има и разтвори ипрахове ,ако изкате вземете 0.01%0.Пишете за резултат след процедурите които са 2-3 пъти дневно.
-
eddie1
- Joined: Sat Sep 12, 2009 6:23 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Почнах процедурите.Забелязах че преди това обаче някак си тръгват да се "отлепват".има 1 на главичката и 2-3 под нея.Релефни , нито болят нищо.Приличат на мастни образувания.Тая на главичката е стърчи и може да се откъсне,но сигурно ще боли и ще кърви после.Адски ме изнервят ама се чудя дали ще се махнат сами?
-
Bulgaricus
Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”