Проблем с уриниране
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
krisko92
- Joined: Fri Sep 18, 2009 12:57 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Проблем с уриниране
Здравейте! На 17 години съм и се занимавам със силова тренировка(бодибилдинг от 4 години). От известно време имам много странен проблем. Постоянно имам чувството, че ми се пикае, а като отида да пикая или нищо не успявам или 10-15мл със зор и пак ми остава едно странно чувство, че всеки момент ще се изпусна. Иначе уринирам нормално, нямам болки. Правих си изследвания - кръвна картина и биохимия, както и урина, всичко е наред. Майка е медицинско лице и каза, че е възможно от претоварване или нещо свързано с тренировките, възможно ли е? Преди около 6 месеца претърпях контузия в кръста, от която все още не съм на 100% възстановен, от време на време усещам леки болки при по-голямо натоварване. Като цяло проблема е много дискомфортен и си нямам и на идея каква е причината и какъв е проблема като цяло.
Return to “Форум имам проблем...”