Зарко, да знаеш че няма значение през кой месец ще го почнеш, а дали слънцето е силно, тоест септември да не ти е ориентир. При нас все още е много силно, но доколкото си спомням ти беше някъде от Балкана, ако е лошо времето... става - не е вредна жегата, а ултравиолетовите лъчи. Има си и мазила за защита на кожата - най-висок фактор търсиш. Мисля си че ще ти трябват защото ми беше споменал че работиш на открито. Аз през последният месец на лечението не съм излизал през деня, но повярвай ми всеки прекаран ден вкъщи си струваше! И най-важното е самодисциплината. Друго - ако имаш възможност си потърси лекарството от Гърция (тя е най-близо инак ако можеш и от Германия) - в Бг е пълно с ментета да знаеш! Говоря за официални аптеки и го казвам най-отговорно, да не говоря за завишената цена от 130лв за 30 хапа! Вярно е че здравето няма цена, но все пак това си е обир по пладне при положение че един приятел в Гърция го взимаше по 12 евро с рецепта! Нека Булгарикус ти препоръча дозата, той май е най-компетентен относно това лечение.
А и още нещо - след лечението не си мацай лицето с абсолютно нищо - дори и автършейв, защото забелязах че от него ми се появяват едни малки пъпчици, които седят по 1-2 дни, а като не го ползвам нямам. Друг "пациент", с който поддържам връзка по скайп се оплака от същото и от някаква пяна за почистване, която му е изписал доктора - от нея пак са му се появили някакви малки и като я спрял се махнали. Само вода за лицето, сега търся да си купя и бръснарски сапун, казаха ми че той не дразни кожата при бръснене, обаче се оказа трудно намирането му по аптеките

Успех ти желая с лечението!