Системно подуване на лимфен възел от дясната страна на врата
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
нина
- Joined: Sun Sep 13, 2009 10:06 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Системно подуване на лимфен възел от дясната страна на врата
Аз съм на 21 години висока 1,53 / 1,60 тегло 48кг.Имам системно подуване на лимфен възел от дясната страна на врата от както се помня,все ме лекуваха с оспамокс и какви ли не антибиотици но проблема с лимфа си остана до ден днешен.Сега имам подутина под челюста незнам дали е сливица или лимф пак от дясно,по навътре точно в края на челюста пак имам подутина оточнявам незнам пак дали е лимф или сливица,също и лимфа ми е подут за него знам че е лимф, защото както казах, го имам като проблем от дете.Това може ли да е лимфон или друго сериозно заболяване? Също така имам и гъбична ифекция във влагалището, която я лекувам от може би 2 или 3 месеца и в момента съм само на цитросепт.Често имам и генекологични проблеми под формата на бяло течение или гъбична инфекция.
-
Experta43
- Location: Русе [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: лимфни възли
Драга госпожице,Вие трябва да отидете на лекар ,за да Ви направи изследвания.Само с тези признаци ,които описвате са недостатъчни за диагностициране на заболяването.Ако сте си правили някакви изследвания просто ги напишете ,за да видя какви са показателите.Надявам се да не е сериозно.Съвета ми е да отидете при Вашия лекар и да Ви прати на специалист.Мисля се ,че колегите ще се справят.
Return to “Форум имам проблем...”