СПИН при кървящи венци ???

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
dessyslavaz
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

СПИН при кървящи венци ???

Postby dessyslavaz » Fri Sep 11, 2009 12:53 pm

Здравейте, пише ви едно 22 годишно момиче. Преди няколко дни има полов контакт с презерватив, но ме притеснява това, че имам кървящи венци и раничка в устата. Възможно ли е да съм се заразила със СПИН, от целуването с момчето, ако в слюнката е имало кръв , както при мен (например от кървящи венци или рана)? Ще съм ви много благодарна, ако някой ми отговори, тъй като този проблем силно ме тревожи :( Благодаря предварително !

Rose Byrne

Postby Rose Byrne » Fri Sep 11, 2009 6:49 pm

СПИН не се предава с целувка!

dessyslavaz

Postby dessyslavaz » Fri Sep 11, 2009 6:57 pm

дори примесена с кръв??? :(

Rose Byrne

Postby Rose Byrne » Fri Sep 11, 2009 7:13 pm

Чия кръв? Нали вие сте с кървящите венци. Междувпрочем не се ли лекувате за това? Можете поне да изберете подходяща паста за зъби и да пиете витамин С. И ако наистина това много ви тормози теста за СПИН е анонимен и отнема няколко минути.

dessyslavaz

Postby dessyslavaz » Fri Sep 11, 2009 8:25 pm

говоря за неговата кръв, ако и той и е като мен дали е възможно заразяване и да..лекувам се за венците временно състояние, което не е никак приятно .. иначе ми е ясно къде се правят тестовете и за колко време са ... , но докато минат от 3 до 6 месеца трябва да полудея, поне да знам дали притесненията ми са оправдани ...

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Sep 11, 2009 11:00 pm

-ИЗВЪНРЕДЕН ОТГОВОР-

Здравейте,

в този случай ще отговоря извън поредицата и на такива отговри оттук нататък ще има по-горната бележка, че Ви се отговаря, без ред.

Да, възможно е да сте се заразили. Това е отговорът на въпроса Ви.

Но тази върможност има нищожно малка вероятност - от неговата слюнка вирус във Вашите отворени рани по венците, за които наистина трабва да започнете да пиете витамин С 3х100 мг/ден, да е попаднал е нищожно малка вероятността и поради дезинфектиращата функция на амилазата в слюнката. Ако сте правили и орален c*кc, то там шансът вече е по-голям.

Добре е да си извадите поука, че не само мъжете трябва да си носят презервативи със себе си, а и жените, защото има мъже, които не считат това за необходимо.

Поздрав,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”