Hi,
да, проблемът е на тази млада възраст, когато хормоните кипят и сексуалното общуване е да не кажа най-важното, много сериозен.
Става дума за психологичен/психогенен проблем, щом прозак е помогнал.
Трябва Ви Sexualmediziner, няма отърване...
За понижаване на чувствителността се използват поне в началото на терапията редица помощни средства, като например кондомите на Дурекс контрол плюс, които са вътре с много малко лидокаин. Може и някакъв ксилокаинен гел да се използва.
Освен това има и, нека не забравяме, добрата стара Виагра, която Ви позволява да имате ерекция достатъчно дълго време след еакулацията, т.е. да повторите сексуалния акт, многократно.
Но как да се отървете от посещението при специалист няма.
Grüsse,
Бърза еякулация
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
pavel1234
- Location: Deutschland-Delmenchorst [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hi
Благодаря ви за бьрзия отговор.Забравих да ви кажа че, когато приемах Прозак времето се удьлжи но проблема с нощтното надьрвяне не.А и сигорно при мен проблемите са няколко.Поисках мнението и на един руски андролог,каза ми да пробвам следното..да напрьскам главичката с лидокаин и ако има подобрение значи става вьпрос за сврьхчуствителност на главичката.Така и стана стигнах до 3 мин. Можете ли да ми кажете малко повече за микрохирургическатаоперация и каде в Германия може да се направи живея близко до Бремен.И дали това е наи добрия изход за мен.Просто ми е писнало от провали и сьм готов вече на всичко.Защтото сас този проблем вече избягвам контакт с момичета.Сексолога не ми беше казал,че Прозак е антидепресант. А аз от много дьлго време чуствам,че нещто не е наред с мен.Това започна когато родителите ми се разделиха и за мен това беше доста труден период.
-
Bulgaricus
Проблемът е преди всичко психически.
Не, в Германия няма комесиални клиники за подобни услуги - има си пътека. при специалист и той решава. Отидете при въпросния лекар.
А намски говорите ли?
Не, в Германия няма комесиални клиники за подобни услуги - има си пътека. при специалист и той решава. Отидете при въпросния лекар.
А намски говорите ли?
Поздрави, Bulgaricus
-
werewolf_
- Joined: Sun Dec 28, 2008 6:34 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравей pavel1234! Аз не съм доктор, но и аз като бях в училище имах същия проблем (повечето млади мъже го имат), та ще се опитам да помогна. Един въпрос - много пъти ли можеш да свършиш след първия път - тоест за една вечер примерно свършваш бързо 2-3 пъти или свършваш бързо 5-6 пъти. Определено проблема е психологически както каза Булгарикус, но за да го решиш мисля че е най-добре да пробваш с момиче, което е готово да помогне (ще намериш сигурен съм) не за друго, а просто едно е среща с психолога, който се предполага, че ще те напътства и друго е вида на голото женско тяло, допира и т.н., така че най-добре е с момиче да го решите. Виж в интернет има доста материал по темата на английски предимно - разни техники и т.н. Сега просто не мога да ти обясня в няколко реда - мислиш за друго, но чувстваш секса... Това измислих
Като механичен вариант - преди половия акт и преди да си сложил презерватива, когато члена ти е още сух, разтрий главичката му много силно докато усетиш как изтръпва. Можеш да го повториш няколко пъти в един полов акт - има ефект. Според мен има момичета, които са готови да помогнат - просто й обясни за какво става въпрос и да пробвате различни техники - зашото пак ти казвам картинките и приказките са едно, а допира на голото тяло друго - просто възбудата е по-силна. Потърси в нета материали на английски за техники Sex guide for amazing sex, fast ejaculation, пробвай с нещо такова в търсачките, защото наистина не помня от къде четох материалите, все пак беше преди 5г... Успех в начинанието, дано се справиш и запомни че това не трябва да бъде повод за ниски самочувствие, все пак жената между паузите на еякулация може да бъде задоволена и по други начини - все пак трябва да се направи това, което прави члена, но може и да не е член (сещаш се). Ами това е - практика, пробвай техники и дано се справиш!
-
pe6o
- Joined: Tue Sep 01, 2009 1:55 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
имам проблем,но малко ме е срам да отида на доктор,както всеки останал може ли да се избегне ходенето на лекар,имам предвид,че когато съм с някое момиче свършвам дори когато я прегръщам и целувам и всеки път преди акта все измислям нещо и ходя до банята,и после продължавам започнатото,има ли начин и какъв е той ако има да премахна това преждевременно сваршване ?медикаменти или...?
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
-
mitak_lud
- Location: Самокв [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте аз сам на 26 години и от година имам следния проблем женен съм. Но започнах да свършвам страшно бързо няма и 2 мин. преди да започна съм свършил а от 1 месец нямам и сутрешна ерекция. Боледувах от грип и го отдавам на антибиотиците. Според вас трябвали да се консултирам с уролог и бихтели ми препоръчали добър. Благодаря предварително!
-
Bulgaricus
Трябва да се консултирате, да.
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”