Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Moderators: Bulgaricus, fotografa
by гост » Sat Apr 22, 2006 6:34 pm
лечение на водна екзема, моля помогнете
-
гост
-
by fotografa » Sun Apr 23, 2006 10:50 am
Нашата асистентка по кожни болести обичаше да казва, че подобно се лекува с подобно. Т.е. сухо със сухо и мокро с мокро. Можеш да вземеш някакъв течен разтвор за лечение на "водна екзема". А какво е това водна екзема? Кой има "водна екзема" и защо мисли, че е болен точно от това заболяване?
-
fotografa
-
by Guest » Mon Apr 24, 2006 9:57 am
Отговарям: За съжаление водната екзема /DYSHIDROSIS/ съществува и e едно много устойчиво заболяване. Мисля , че съм болен защото ми го е казвал доктор по кожни болести , а иначе лечението е с флустерон но ефекта е временен . Освен това повишава кръвното налягане и то трайно.
-
Guest
-
by fotografa » Mon Apr 24, 2006 11:13 pm
Явно ще се наложи отново да се обърнеш към специалист. Пробва ли в Медицинска академия? Какво казаха, ако си ходил? Науката се развива, а там са най-осведомени за последните новости.
-
fotografa
-
by Guest » Thu Apr 27, 2006 9:07 am
Не съм ходил в медицинска академия , но ще Ви бъда благодарен ако ме насочите към някои специалист по кожни болести . Не си спомням точно къде , но бях чел за козметична серия VISION , че е помогнала на болен човек със същото заболяване.
-
Guest
-
by Кожния » Thu Apr 27, 2006 9:23 am
Гост wrote:Не си спомням точно къде , но бях чел за козметична серия VISION , че е помогнала на болен човек със същото заболяване.
Не разчитай много на козметични продукти да ти помогнат за медицински
проблем.
Пробвай при проф.Николай Цанков, но имай предвид, че ще излезе скъпичко!
-
Кожния
-
by Guest » Sun Apr 30, 2006 10:34 am
Къде мога да посетя проф.Николай Цанков , в медицинка академия ли? Ако може повече информация.Предварително благодаря!!!
-
Guest
-
by fotografa » Wed Mar 14, 2007 2:08 am
Не смея да пускам такива съвети по нета, но един пациент, нередовен при това !!! след като беше минал през всякакви доктори, отново се върна при мен и аз се престраших, та като последна мярка го наплесках с фуксин. Разбрах, че се е оправил.
-
fotografa
-
Return to Форум имам проблем...
Similar topics