водна екзема

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

водна екзема

Postby гост » Sat Apr 22, 2006 6:34 pm

лечение на водна екзема, моля помогнете
гост

Postby fotografa » Sun Apr 23, 2006 10:50 am

Нашата асистентка по кожни болести обичаше да казва, че подобно се лекува с подобно. Т.е. сухо със сухо и мокро с мокро. Можеш да вземеш някакъв течен разтвор за лечение на "водна екзема". А какво е това водна екзема? Кой има "водна екзема" и защо мисли, че е болен точно от това заболяване?
fotografa

Postby Guest » Mon Apr 24, 2006 9:57 am

Отговарям: За съжаление водната екзема /DYSHIDROSIS/ съществува и e едно много устойчиво заболяване. Мисля , че съм болен защото ми го е казвал доктор по кожни болести , а иначе лечението е с флустерон но ефекта е временен . Освен това повишава кръвното налягане и то трайно.
Guest

Postby fotografa » Mon Apr 24, 2006 11:13 pm

Явно ще се наложи отново да се обърнеш към специалист. Пробва ли в Медицинска академия? Какво казаха, ако си ходил? Науката се развива, а там са най-осведомени за последните новости.
fotografa

Postby Guest » Thu Apr 27, 2006 9:07 am

Не съм ходил в медицинска академия , но ще Ви бъда благодарен ако ме насочите към някои специалист по кожни болести . Не си спомням точно къде , но бях чел за козметична серия VISION , че е помогнала на болен човек със същото заболяване.
Guest

Postby Кожния » Thu Apr 27, 2006 9:23 am

Гост wrote:Не си спомням точно къде , но бях чел за козметична серия VISION , че е помогнала на болен човек със същото заболяване.
Не разчитай много на козметични продукти да ти помогнат за медицински проблем.

Пробвай при проф.Николай Цанков, но имай предвид, че ще излезе скъпичко!
Кожния

Postby Guest » Sun Apr 30, 2006 10:34 am

Къде мога да посетя проф.Николай Цанков , в медицинка академия ли? Ако може повече информация.Предварително благодаря!!!
Guest

Postby fotografa » Wed Mar 14, 2007 2:08 am

Не смея да пускам такива съвети по нета, но един пациент, нередовен при това !!! след като беше минал през всякакви доктори, отново се върна при мен и аз се престраших, та като последна мярка го наплесках с фуксин. Разбрах, че се е оправил.
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics