странен проблем по интимните места....

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

странен проблем по интимните места....

Postby Guest » Sun Jun 17, 2007 5:50 pm

Здравейте.имам доста странен проблем.зна4и:
преди време започнаах да полочавам обриви по главичката на пениса.странното бе6е че се появяваха и изчезваха еи така.появяваха се за ден и изчезваха.ходих на уролог но не можах да случа случай в който са се появили а все ги нямаше.ходих и на дерматолог.тои ми изписа клотримазол и готово.обаче се съмнявах лично че са гъбички защото изчезваха сами.отидох на 3ти лекар който ми изписа изследвания.жената от която си взех изследванията ми каза 4е пробллемът може да идва от урина или от сперма и трябвало да се напражят изследвания и на двете.върнах се при лекаря и той ми изписа Fucindin не ми каза какво са, но каза че нямало нужда от допълнителни изследвания.въпросните пъпчици Не ме сърбяха.Из4езнаха за 1 седмица с лекарството точно както каза лекарят.
Трябва да отбележа 4е преди малко повече от година ме оперираха от фимоза.(това бе6е преди проблемът с пъпп4иците-те се появиха след операцията) и кожата ми не е зараснала напълно има бучици и ръбчета-урологат каза 4е е реакция на кожата която се наблюдава рядко и мойе и да не изчезнат следите от операцията.
проблемът е 4е от време на време пак се появяват изчервявание по главичката-но не са на пъпчици.не ме сърбят почвят се за 1-2 дена и после изчезват и ги няма доста време понякога повече от месец.и така се появяват понякога през дълаг период от време отново.не знам какво са.не ме сърбят.водя редовен полов живот и винаги със презерватив.никога не съм правил секс без гума.Странното е 4е из4ервяванията се появяват върху главичката тояно там кадето я покрива кожата от операцията която е на бучици и ръбчета.самата оперирана кожа става кърваво червена и точно там където опира оперираната кожа в главичката става червено.и след ден изчезва отново за дълаг период от ввреме.
възможно ле е да е алергична реакция към конците от операцията? но защо изчезва и се появява от нищото.?какво ми има??защо главичката се изчервява там където опира в нея кожата която не рязана за операцията и е останала подута и на ръбчета?Някои знае ли от какво са тези изчервявания?
Guest

Отговор

Postby Ецио » Wed Jun 20, 2007 8:34 am

Здравеи! Дали зачервяването което получаваш не е сварзано със секса? Може би се получава в следствие на триенето по време на половият контакт!
Ецио

Return to Форум имам проблем...

Similar topics