Проблеми с подмокряне при секс

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблеми с подмокряне при секс

Postby Лили » Mon Mar 19, 2007 5:43 pm

Здравейте, имам проблеми с прекалено обилното подмокряне при възбуда. А тя от своя страна се получава от съвсем дребни неща и докато се стигне до секса, съм се оляла направо. Има ли някакво решение за този проблем. Искам да кажа, че съм на 30 години, водя редовен полов живот от 16 годишна и винаги е било така.
Лили

Postby Гостенка » Mon Mar 19, 2007 10:38 pm

Това проблем ли е наистина?И аз съм така,но не съм си помисляла да има нещо нередно в това.
Гостенка

Re: ...

Postby Лили » Tue Mar 20, 2007 3:18 am

Гостенка wrote:Това проблем ли е наистина?И аз съм така,но не съм си помисляла да има нещо нередно в това.

Струва ми се, че щом ме притеснява - значи е проблем. Излиза все едно не съм правила секс от сто години или съм някаква нимфоманка. Не знам как да го обясня, но много ми се иска да не се подмокрям толкова обилно. Наистина ли никой не отчита това за проблем и не е измислено нещо по въпроса? А и чувствителността ми намалява, налага се да се избърша, за да усетя удоволствието пълноценно.
Лили

Postby fotografa » Sun Mar 25, 2007 9:19 pm

Явно става въпрос за физиологична реакция. Я вземи хапче белергамин 1 час по-рано и да видим какво ще стане.
fotografa

Return to Форум имам проблем...