Кардиография

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

valnet

Кардиография

Postby valnet » Sat Mar 10, 2007 4:32 pm

искам да попитам къде може да се направи на маика ми кардиография с поставяне на стендове?Преди 10 години и е правен троен баипас и сега маи пак има запушвания зашото получава много страшни кризи от кръвното а и е инсулинозависима диабетичка.Пенсионерка е и дали знаете колко струва тази манипулация?Личния лекар и е казал че може да и даде направление 7-за постъпване в болница.Голям ли е риска от тази манипулация?Даите ми съвет за добър кардиолог в софия..Операцията е правена в Правитлствена,обаждах се там..казаха ми че на стенд се плащало от 300 до 900 лв извън тва което поема касата,но намекнаха че в някои други клиники било съвсем безплатно...помогнете ми

fotografa
Posts: 999
Joined: Thu Mar 23, 2006 8:36 pm

Postby fotografa » Mon Mar 26, 2007 11:02 pm

Пробвайте в МА, трета МБАЛ. Въобще си направете проучване, с други думи маркетинг. Когато е по спешност го правят безплатно.

притеснен

стенд

Postby притеснен » Fri Dec 28, 2007 11:26 am

плаща ли се в крайна сметка стенд или не? Някои твърдят едното, някои казват, че е е по пътека.

ZdraveiGP
Posts: 190
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:36 pm
Contact:

Здравейте

Postby ZdraveiGP » Fri Dec 28, 2007 6:46 pm

Здравейте,
Има различни видове стент, както и индикации за поставянето им при съпътстващи заболявания - в този смисъл - да, поставянето на стент се поема от здравната каса, но в зависимост от съпътстващите заболявания и конкретното състояние на майка ви, може да се налагат други изследвания и манипулации, за част от които ще трябва да платите.
Бих ви препоръчал да отидете в Св.Екатерина или 3-та градска - там има много добра организация, няма да се лутате и ще ви отговорят конкретно, спрямо състоянието на майка ви.
Успех!
www.zdraveigp.com
www.zdravenforum.com


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests