Аз имам същия проблем. Сега съм на 20 г. Когато бях на 10-12 г ходех да ми обгорят капилярите - процедурата е: разтапя се кристалче от вещество (сребърен нещо си - беше) върху една клечка и като истине се намазват капилярите. Напълно безболезнено е. След което пиеш хапчета 1 месец.
Резултата беше много добър но само за 2 години. Почна пак да ми тече кръв от носът. И аз пак отидох и минах през същтата процедура - и пак нямаше проблем за около 2-3 години. И така съм ходел 3 пъти. Скоро почна пак да ми тече но само от едната страна. Но тоя път отидох при друг доктор и той ми каза, че нямало смисал пак да се обгаря защото щяло да стане много и кажи речи почти направо ми каза, че така ще е цял живот - т.е. не може да ме изликува (само на хапчета за заздравяване на кръвоностните съдове ще я карам - които не са зле -сега струват само 3-4 лева и имат дълготраен ефект).
Притесни ме, че не може да се изликува и се чудя да вярвам ли на доктора. Мн искам да чуя мнение на други доктори.
кръвотечение от носа
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Денис
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Guest
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Васко
Return to “Форум имам проблем...”