Диабет ?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Диабет ?

Postby Стефка » Thu Feb 01, 2007 7:31 pm

Днес изследваха майка ми , правиха и кръвно захарен профил.
Резултатите са :
9,6
12,12
18,50
9,8
Искам да попитам каква форма на диабет е това и ка да процедираме от тук нанатък ?
Ние сме от малък град, в който лекарите вдигат само рамене и гледат да те претупат
Стефка

Postby fotografa » Thu Feb 01, 2007 7:41 pm

Вероятно е неинсулинозависим диабет, но това ще реши ендокринолога. Защо не се доверявате на вашите лекари, а страдате от лошо самочувствие, че сте от малък град. Надявам се че при вас работят добри лекар. Ендокринолога ще ви назначи терапия и вие ще му съдействате за постигане на нормалки кръвнозахарни стойности.
fotografa

Postby Стефка » Thu Feb 01, 2007 7:57 pm

Благодаря ви много !
В аптеката предложи на майка ми "Чай за диабетици" на цена 30 лв. Дозите били за около месец и половина и според фармацевта това понижавало кръвната захар за около година.
Какво мислите за това ?
На мен ми се струва реклама, но все пак очаквам вашето компетентно мнение
Стефка

Postby fotografa » Thu Feb 01, 2007 8:25 pm

Не ми се вярва,но докато не се пробва никой не може да кже. Лечението с хапчета и инжекции контролира захарта много по-сигурно и е по-евтино от 30лв, защото касата плаща за лечението на диабетиците..
fotografa

Return to Форум имам проблем...

Similar topics