Прихическо разтройство ли е това?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Прихическо разтройство ли е това?

Postby kALOIAN4Y » Wed Jan 31, 2007 8:58 pm

Значи чувстам се объркан и все едно съм в някой филм ,трудно се концентрирвам варху нещо.От какво може да е това ? Възможно ли е да е от дългото ми стоене пред компа през последната седмица?
kALOIAN4Y

Postby fotografa » Thu Feb 01, 2007 7:49 pm

Мисля, че дългото стоене пред компа може да доведе до подобни проблеми. Спазвайте хигиена при работа скомпютър, почивайте на всеки 1 час по15мин. Прекарвайте в работа до 8 часа, ако можете да си го позволите, използвайте съботите и неделите за активна почивка сред природата. Спортувайте! Ако има проблем, пак се обадете.
fotografa

Postby kALOIAN4Y » Thu Feb 01, 2007 8:09 pm

значи човек аз на работа не ходя аз съм на 14 години и си стоя в нас тези симптоми се появиха през грипната ваканция защото прекарах много време вкаши и пред компа по точно.Може и от това а като ми казваш да спазвам хигиена при работата с комп какво по точно имаш предвит?
kALOIAN4Y

Postby ptomoff » Thu Feb 01, 2007 8:17 pm

Хигиена пред компа означава 45 минути работа пред екрана, 15 минути почивка и задължително измиване на ръцете преди работа с клавиатурата (това последното е шегичка).
ptomoff
Site Admin

Return to Форум имам проблем...

Similar topics