Анален c*кc?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Guest

Анален c*кc?

Postby Guest » Sat Jan 27, 2007 2:52 pm

Безопасен ли е аналния c*кc?Безопасно ли е да се прави анален c*кc - при хемороиди? Какви са евентуалните последици?

Танина
Posts: 74
Joined: Thu Dec 14, 2006 1:48 am

Postby Танина » Sat Jan 27, 2007 11:32 pm

Знам, че HPV - Human Papiloma Virus, който се предава по полов път и който води до рак на шийката на матката, също така може да причини и рак на ануса :roll: . Това струва ми се е възможно най-лошото, което може да се случи в случая, за който питаш, но пък е и малко вероятно, защото само две-три от общо 100-те разновидности на този вирус го причиняват това нещо.

Аз също се интересувам при какъв специалист се ходи за да гледа "хемороиди" или просто, ако има някакво кървене и болка в тази област там :wink:

Танина
Posts: 74
Joined: Thu Dec 14, 2006 1:48 am

Postby Танина » Sat Jan 27, 2007 11:34 pm

Да добавя само, сетих се че сигурно и ако другият е носител на СПИН е възможно да се зарази човек.
Иначе би трябвало да е безопасно, въпреки че хемороиди-анален c*кc, направо ми звучи изумително :roll: :)

Guest

Postby Guest » Sat Jan 27, 2007 11:43 pm

Не,става въпрос за c*кc с постоянен партньор,при това с презерватив.
Въпроса ми е наблегнат на хемороидите, защото последния път след полов акт - имах леко кървене, при ходене до тоалетна...

Танина
Posts: 74
Joined: Thu Dec 14, 2006 1:48 am

Postby Танина » Sun Jan 28, 2007 12:32 am

Anonymous wrote:... леко кървене, при ходене до тоалетна...


А болка? Имаше ли? По принцип при хемороидите има доста силна болка. Но струва ми се, че ще трябва да си направиш някакво изследване все пак, въпреки че предполагам може някакво разкъсване да се е получило. Доктора ще каже :?:

Guest

Postby Guest » Sun Jan 28, 2007 11:37 am

Мда,искаше ми се предварително да чуя докторско мнение, но май ще се наложи да ходя - на изследване...
Като бях малка имах същото кървене и ходих на изследване - диагнозата беше Аносфинктерис,което не знам какво означава. А при ректоскопия - вътрешния сфинктер е с наличие на карарално ерозивен анос финктерит,което също бих искала да знам какво е...

ptomoff
Site Admin
Posts: 822
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:45 pm
Contact:

Postby ptomoff » Sun Jan 28, 2007 2:07 pm

Танина wrote:Аз също се интересувам при какъв специалист се ходи за да гледа "хемороиди" или просто, ако има някакво кървене и болка в тази област там :wink:
Навремето, когато все още нямаше джипита, отидох при участъковата ми лекарка с оплаквания за хемороиди. Тя веднага ме препрати на хирурга, в поликлиниката, която пък каза, че не било нейна работа да бръка в чуджи задници, но в крайна сметка ме прегледа.

Колкото до лекарското мнение, fotografa (лекарят, който дава съвети във форума) има известни затруднения с интернета и не се знае кога ще се появи.

fotografa
Posts: 999
Joined: Thu Mar 23, 2006 8:36 pm

Postby fotografa » Thu Feb 01, 2007 8:02 pm

Много бързате с консултациите. Мисля, че имаше някакъв метод за лечение на хемороиди с дилатация или нещо подобно. Ако хемороидите се травмират механично , те могат да кървят или да болят. Ползвайте лубрикант и презерватив, така ще се предпазите от полово предавани болести. При хамороиди е уместно използването на детралекс, стига да няма противопоказания.


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests