Къде и кой в България прави пластика на пикочен канал?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Къде и кой в България прави пластика на пикочен канал?

Postby Guest » Wed Jan 10, 2007 11:52 pm

Случая е следния. Баща ми беше опериран от рак на простата преди 3 години. Изписаха го със възпаление и той докато вземе мерки пикочния му канал вече се повредил. Щеше да го умори не рака, а възпалението. От тогава е ходил за консултация във Военномедицинска Академия, Пирогов, Университетската болница в Плевен и Русенската болница. Манипулацията, която му правят на всички тез места е разширяване на пикочния канал, а понякога се налага да му поставят катетър, с който ходи известно време, защото бил доста увреден и стеснен. Всички специалисти, които са го консултирали му казали, че това е начина. Но покрай всичкото си ходене по мъките някой някъде загатнал, че в такива случаи се прави пластика и проблема се решава. Въпроса е, че баща ми се притеснява да пита и разпитва лекуващите го лекари, мълчи строен в две редици. И после чупи пръсти. Та може ли някой ми каже къде в България се прави пластика на пикочен канал?
Guest

Postby fotografa » Fri Jan 19, 2007 8:24 pm

Сигурно в Медицинска академия. Ти защо не попиташ вместо него?
fotografa

пластика на.....

Postby Z.Bakalova » Mon Feb 05, 2007 4:44 pm

fotografa wrote:Сигурно в Медицинска академия. Ти защо не попиташ вместо него?

необходим ли ви е все още такъв специалист?пишете-ще ви свържа с него
Z.Bakalova

Postby fotografa » Mon Feb 05, 2007 11:10 pm

Да, на мен от професионална гледна точка ми е интересно кой се занимава с подобни операции. Прдполагам, че Цветков от МА прави такива.
fotografa

Postby Z.Bakalova » Tue Feb 13, 2007 1:52 pm

fotografa wrote:Да, на мен от професионална гледна точка ми е интересно кой се занимава с подобни операции. Прдполагам, че Цветков от МА прави такива.

доктор Шишков от Окръжна болница Пловдив и е много добър
Z.Bakalova

Postby Guest » Tue Sep 25, 2007 9:42 am

благодаря! Ако може все пак да ми дадеш координати на този специалист. Баща ми се отказа за сега от пластикя. Сложиха му сонда в корема и някак си се справя.
Guest

Къде и кой в България прави пластика...

Postby Аз » Wed Jan 02, 2008 10:46 am

Най добър е проф.Чавдар Славов от Урологичната клиника на Медицинска академия София. Млад и много добър.
Аз

з

Postby ZdraveiGP » Wed Jan 02, 2008 2:49 pm

Проф. Чакъров в "Св.Анна" /Окръжна Болница/София също прави много успешни урологични пластики.
Успех!
ZdraveiGP

Return to Форум имам проблем...

Similar topics