Проблем с пениса

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ivan96
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Проблем с пениса

Postby ivan96 » Thu Sep 15, 2011 4:18 pm

Здравейте, на 15 съм, висок 170 тежа 55кг. Срам ме е да го кажа но имам проблем с пениса. По главичката по края имам някакви малки точици. Незнам от какво са, имам ги от 2 години някъде. Попринцип главичката ми е чувствителна, когато я докосвам ми е неприятно и не мога да си оставя работата заголена в гащите, както някои мъже правят. Нямам проблем със забелването както имах преди 6 месеца. Вече го забелвам нормално при ерекция. Моля ако някой може да ми каже какво да правя без да казвам на нашите или да ходя на доктор, за да се отърва от тези досадни точки. Напоследък мн ме дразнят и имам подбито самочувствие. Не съм правил c*кc и не са ми правили св**ки. Ще съм благодарен ако ми дадете някое име на лекарство което мога да го взема или да правя някакви промивки. Благодаря предварително.

Ето и някои снимки:
http://fileape.com/dl/QYqArxIPqJf0Vk3x
за да изтеглите файловете, трябва да чакате 15 секунди след което ще бъдете автоматично пренасочени до линкът за изтегляне

Bulgaricus

Re: Проблем с пениса

Postby Bulgaricus » Sun Sep 18, 2011 1:01 am

http://pearlypenilepapules.net/wp-conte ... rGroff.jpg

За това ли става дума?

Ако да, то говорите ли английски или немки език?

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

ivan96

Postby ivan96 » Tue Sep 20, 2011 9:46 pm

уча от година в английска, знам го почти до 70% :) , разбирам определено ДА

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Tue Oct 04, 2011 6:26 pm

Т.е. сте разбрали вече за какво иде реч и нямате основания за притеснения?
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

Return to “Форум имам проблем...”