ендоскопски протокол

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
galinajeleva
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

ендоскопски протокол

Postby galinajeleva » Thu Jul 07, 2011 11:49 am

аз съм на 30 години 169 висока 69 кг .имам подуване на корема нямам облекчение дори и при ходене по голяма нужда корема ми може да се подуе дори от чаша вода на гладно .ходих при гастроентеролог назначими фгс .резултати те са хранопровод проходим без патол.лиг промени.стомах норматичен с обилно количество стом сок и слуз на гладно в стом езерце.лигавицата е едемнаи хиперемирана с единични непълни ерозии препилорично.взе се една биопсия от антрум за хп -уреазаен тест.пилор пропуска уреда след спазам.булбус дуодени с едемна хиперемирана лигавица и множество непълни ерозии.п.д.д б.о.ендоскопска диагноза ерозивен антрален гастрит и булбит. моля кажете ми точно какво представлява това заболяване лечимо ли е и какво лечение се провежда какви са усложненията.казаха ми да ям три пати до 5 на ден по малко .

ptomoff
Site Admin

Re: ендоскопски протокол

Postby ptomoff » Thu Jul 07, 2011 12:18 pm

Други заболявания имате ли, както и няккави лекарства (хранителни добавки) да пиете?

galinajeleva

Re: ендоскопски протокол

Postby galinajeleva » Sun Jul 10, 2011 2:11 pm

Return to “Форум имам проблем...”