Леко притеснен, моля за помощ,съвет...

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
beastieboyz
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Леко притеснен, моля за помощ,съвет...

Postby beastieboyz » Wed Oct 06, 2010 7:28 pm

Здравейте на всички. Значи имам следния проблем...
На 17 години, 66/67 кг , висок 181 см , имам деформиран гръден кош и така по същество
Значи, в събота бях на домашно събиране с приятели...
изпил съм 100-150 уиски, няколко чаши бира от пластмасовите, които са, и донесоха някаква мариухана и супер лошо се напуших.....веднага, нали си тръгнах ..буквално не знаех какво се случва с мене.. ходих с баща ми до болницата... Там ми казаха, че ВСИЧКО е ОК и ми биха някаква инжекция мисля, че се казваше декан..Прибрах се легнах и без майтап ми се причуваха някакви плашещи звуци, но не това е проблема...След това към неделя , понеделник се разболях ..хрема, носа ми запушен, гърлото червено бях по тениска на студа и съм настинал.. Предписаха ми антибиотик и някакво се разтварящо хапче като упсарина само, че сино..
И като хода някаде било то навън, било то като седя пред компютъра или като ходя на училище всичко ми е супер странно.... Тревожно ми е, изпитвам някаква слабост, много съм не концентриран, все едно съм напушен....Започнах да се тревожа и се притеснявам....Също така искам да добавя, че освен марихуана никакви други наркотици не съм взимал, а иначе цигари не пуша..
Моля за съвет и за помощ. Ще бъда много благодарен и като цяло това ще бъде за урок повече да не пуша...
Мир и любов \\//

Bulgaricus

Re: Леко притеснен, моля за помощ,съвет...

Postby Bulgaricus » Thu Oct 07, 2010 10:40 pm

Здравейте,

няма нужда да Ви чета морал. Имате медицински въпрос и ще пропусна тази част.

Действието на марихуаната и на алкохола са на отровни за нервната дейност вещества, т.е. желаният наркотичен ефект и еуфория са в следствие от химично причинено смущение на функциите на нервната система. При всеки човек тези странични ефекти за различни, въпреки че повечето симптоми са еднакви. Вие сте се простудили, възможно е да имате и смушение във вестибилярния апарат.

Няма какво друго да правите, освен да си пиете лекарствата, да се пазите и да не повтаряте случилото се. Някои, които опитват за пръв път и смесват падат някъде, докато се прибират вкъщи и умират в собственото си повръщано. Това се случва всеки ден и не е изключение. Не искам да Ви плаша, но пиенето и пушенето вече излязоха от мода на Запад...

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

beastieboyz

Postby beastieboyz » Fri Oct 08, 2010 8:05 pm

Благодаря, за отделеното време и внимание.
Не съм пушил и пил за пръв път и така...
държа да кажа, че не съм поредния друсан тинейджър, който не знае какво да си прави с живота, а напротив.

Като спра антибиотиците ще ми минат ли тия неща, които се случват с мене, защото ми казаха, че и заради антибиотика може да е било... ?
Преди да съм опитъл, иначе много съм прочел и изгледал.. и филми на National Geographic за марихуаната
Другият ми въпрос е - какво в момента е на мода в Запада, въпреки че думата мода я мразя със сърцето си? Питам от любопитство.

Поздрави
Искам пак да благодаря за отделенето време и внимание.

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Fri Oct 08, 2010 10:51 pm

Като струва кутията цигари 5,30 Евро и всички смърдят вече определено почти никой не пуши. Освен това няма обществена сграда, дискотека или ресторант, където пушенето да е разрешено. Така излиза всичко от мода.

На мода са различни сладки нискоалкохолни напитки, които обаче имат много силно действие, поради комбинацията на захар и алкохол. В момента, когато аз виждам какво е на мода лицата вече лежат в бирени шишета в собствената си урина и повръщано. Всеки ден, без понеделник и неделя е едно и също...

Много хора,например сега тръгват на спорт. Само МакФит има в 84 милионна Германия 900 000 члена с годишен договор (16.90 Евро на месец 24 часов неограничен достъп). Но това са други теми.

Не може все още да се каже кога и дали ще Ви изчезнат симптомите.

Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus

Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!

beastieboyz

Postby beastieboyz » Mon Oct 11, 2010 1:38 pm

ами аз все още от алкохол и цигари не съм повръщал
само от трева 2 пъти....

Не знам , аз се усещам някакси по-добре щото ме напипа преди някакъв ден настинка
и започнах каквито лекарства имам да взимам Сипор кашлица;Колдрех;Капки;Тримезол; и що годе се оправих

Хората ми казват, че ще ми мине(и ми минава май), а Вие сега като ми казвате, че не знае дали ше се оправя започвам да се притеснявам..

Благодаря...

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sat Oct 16, 2010 10:40 pm

Моля.

Аз не казвам, че няма да се оправите!

Има медицински доказан риск при малък брой от хората ефектите да останат.

Естествено, че е най-вероятно да се оправите и Ви го желая!
Поздрави, Bulgaricus

beastieboyz

Postby beastieboyz » Wed Oct 20, 2010 7:44 pm

Значи купих си Церебростим, Гинко билоба тях ги пия от 3 дена съответно 2*2 , 2*1 , а от сега пия и мултивитаминов сироп
Какво ще кажете ?

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sun Oct 24, 2010 1:45 pm

Ще Ви кажа, че това са билкови препарати и изследванията показват, че голяма част от пациентите имат подобрения на симптомите си след тях. Не виждам нищо против това да ги приемате, ако не предозирате.
Поздрави, Bulgaricus

beastieboyz

Postby beastieboyz » Fri Nov 05, 2010 9:45 pm

значи случи ми се нещо....
докато си спах една нощ преди 2-3 дни се сабудих - имах сърцебиене, супер ми е тревожно и целия трепех...
и ходих до болницата там ми биха успокоително някво
след тва с бащата обиколих 3-4ма лекари - всички ми казваха, че нещо със стрес и съм си бил само внушавал....
и един много добър кардиолог същото ми каза... че виждал здраво момче, дето се е уплашил от нещо и като цяло съм си внушавал......

и пак моля за съвет - като излеза навън постоянно ми е тревожно , кво става с мен, баси...
искам да съм си като преди нормален...?

Сещате ли се от кво може да бъде тва , дали наистина си внушавам или ми е нещо с акъла...V
Казаха ми да не пиша по интернет , щото там само са ме филмирали, че ми има нещо .. ама е кофти
излизам навън тревожно ми, вибрира сърцето такова.....

Благодаря \\//

Bulgaricus

Postby Bulgaricus » Sat Nov 20, 2010 1:42 am

Това са определено неврологични симптоми, които приемат измерения и в други области на тялото и в техните функции. Не знам до колко може да се каже, че има връзка с консумацията на определените вещества, за които говорихме. Във всеки случай трябва първо да Ви попитам какво точно приемате и да сте искрен да Ви помоля! Като си измерите пулса колко пъти удря сърцето Ви в минута в тези "фази"?

Поздрав,
Поздрави, Bulgaricus

beastieboyz

Postby beastieboyz » Mon Nov 22, 2010 7:09 pm

Тези ефекти по отминаха, значи... пак ми е леко тревожно, но не ми изглежда сериозно
Това, което пиех е Невролаксин, Церебростим и ГинкоБилоба
След това ми даде няква много силно успокояващо някаква лекарка веднъж го пих и буквално тогава не си усещах мускулите, нервите .. даже не можах и няколко часа след приема да заспя.След това личната ми каза, че е хубаво да пия 1/4 от хапчето , а аз не виждам как щото са твърде малки..смисъл една вечер резах пробах , ама не ме изкефи щото пак имах подобни леко по-слаби ефекти и така, а бе просто казано друсаше ме тоя невролептик...
Другото, което е НАРКОТИЦИ, освен цигари, трева и алкохол НЕ СЪМ ПРИЕМАЛ , много съм протим тях...
а иначе докторите и Пълни кръвни от вената показаха, че ВСИЧКО МИ Е НАРЕД, следователно имам психичен проблем или неврологичен...
и все пак сега не ме притесняват тия ефекти, а друго изпитвам супер не концентрация, апатия, всичко ми е безразлично един вид.. Не изпитвам никва наслада от нищо, имам чувството че ше припадна... по някога се чувствам бавен, на скоро патувах на София на едни битки в музикално отношение, с много голям успех си тръгнах от там, целия клуб дигнах на крака... но не изпитвам щастието все едно нищо не е станало... На училище ми е супер кофти, хем , че ми се спи , хем , все едно съм постоянно като напушен...
Като ме викат за навън един вид излизам не , защото искам, а защото трябва.. Не мога да се забавлявам. Също така не концентриран, леко неадекватен , нз кво става... Имам чувството, че мозъка ми не работи...
Искам си предишната наслада от живота..

Return to “Форум имам проблем...”