Здравейте,
Въпреки заглавието, не знам дали наистина проблемът ми е
слюнчестата жлеза. Боли ме на много странно място - под долната ми челюст. Болката е търпима и мисля, че има съвсем малък отток. Наскоро имах проблем със зъб, но беше горен и не мисля, че има връзка. Отдавна ми никне мъдрец, но мисля, че в момента е в "затишие, понеже като го натисна с език не ме боли ни най-малко. Пиша ви, понеже не знам дори към какъв доктор трябва да се обърна в подобни случаи. В града, в който живея нямам личен лекар. Моля Ви за съвет.
слюнчеста жлеза
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
kilerloop
- Joined: Fri Aug 13, 2010 9:09 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: слюнчеста жлеза
Привет,
премахнато от амдинистратор.
премахнато от амдинистратор.
Re: слюнчеста жлеза
kilerloop,
изтрих ти меннието, защото противоречи на политиката на форума да се дават съвети САМО от медицински лица. Знам че си го направил от добро сърце.
maria_666,
След като нямаш личен лекар, може да отидеш на свободен прием при всеки лекар по обща медицина. От кой град си, може някой да ти препоръча лекар.
изтрих ти меннието, защото противоречи на политиката на форума да се дават съвети САМО от медицински лица. Знам че си го направил от добро сърце.
maria_666,
След като нямаш личен лекар, може да отидеш на свободен прием при всеки лекар по обща медицина. От кой град си, може някой да ти препоръча лекар.
Return to “Форум имам проблем...”