ХИВ - въпроси...

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kazuka
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

ХИВ - въпроси...

Postby Kazuka » Tue Aug 10, 2010 5:48 pm

Здравейте. На 21 години съм, жена, и преди 4-5 дни почти правих c*кc с мъж, но тъй като нямахме кондом останахме само с орален c*кc и малко триене един в друг. Знам, че вероятността да съм хванала хив е малка (още повече, защото се съмнявам той да е болен), но все пак малко ме хвана параноята. Днес вдигнах температура - 38С, но нямам други оплаквания - не ме боли гърлото, лимфните ми възли не са подути (по моя преценка), нямам обриви и т.н. Доста четох по въпроса, което по всяка вероятност подпали още повече параноята ми, но... човек по-добре да се притеснява, отколкото да не му пука. Трябва ли да чакам 1 месец преди да отида да си направя теста или може и по-рано? Ако съм хванала хив, това означава ли, че температурата ми ще продължи да си играе за по-дълъг период? Моля ви дайте ми някакви напътствия, защото ще се побъркам... :(

P.S.
Бях се обезкосмявала преди това, така че може и да е имало отворени ранички, когато той се търкаше в мен.

21/ж/172см висока/66кг.

P.S.2 (сряда 11.40часа)
От снощи ме мъчи и диария... но температурата ми спадна, въпреки че продължавам да се изпотявам леко (пих Нурофен и Хидрасек)

bmc

Re: ХИВ - въпроси...

Postby bmc » Wed Aug 11, 2010 2:17 pm

Здравей!
Според правилата на форума трябва първо да се консултираш с лекар и след това да задаваш въпросите си тук, т.е. възможно е изобщо отговор да не получиш. Според мен отиди на лекар сега - най-малкото ще получиш консултация, ако не друго. Стискам палци да си здрава и дано попаднеш на някой компетентен док!

ptomoff
Site Admin

Re: ХИВ - въпроси...

Postby ptomoff » Tue Aug 17, 2010 12:43 pm

Благодаря, bmc.

Kazuka, има поне 10 теми във форума напълно идентични с твоята - дали съм заразен с ХИВ?

Съветът винаги е - направи си тест (безплатен е) и ще живееш много по-спокойно.

Return to “Форум имам проблем...”