Благодаря ви предварително
Неспираща болка
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
nielka
- Joined: Thu Aug 05, 2010 10:48 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Неспираща болка
Здравейте, от няколко месеца имам почти постоянни проблеми, които се характеризират с парене при уриниране и болка в стомаха, ниско в корема и бъбреците
! От около два месеца насам болката е силна, остра и почти постоянна/ засилва се в легнало положение/! Бях прегледана от куп специалисти- нефролог, генеколог, уролог, хирург и според тях всичко ми е наред............
! Направих си микробиология на урината и бяха изолирани ентеробактер клоаце и кандида крузей! Нефролога обясни болката с това и ми назначи терапия с низорал и ципробай! Още при първия прием на низорала получих обрив и вдигнах температура и няколко дни буквално изгорях, предположиха, че е алергична реакция и ми беше казано веднага да го спра и да продължа с ципробая, но и там нещата не минаха гладко - получих мравучкане на крайниците и силен световъртеж, спряхме и него! Междувременно развих тежък бронхит, трахеобронхит и ларингит, а за капак ме сюрпризираха и с бронхиална астма на основата на неуточнена алергия ! Заради бронхита започнах прием на авелокс и отново ударих на камък - след първата таблетка бях с подути клепачи и тотално дрогирана..............спряхме и него и така до днес, когато ми забраниха да приемам всякакви лекарства със съмнение за тотален спад в имунната система и дисбактериоза в чревната флора, предписаха ми Биогайа и ме изпратиха по живо по здраво! А аз освен всичко съм абсолютен аут -не мога да ям и приемам течности, защото адски ми се гади, нямам никаква сила, абсолютно неработоспособна съм и съм доста притеснена вече за здравословното си състояние........... ! Сега не знам кога и по какъв начин ще успея да се справя с ентеробактера и кандидата, но знам и че не мога да живея с тази болка, за това ви моля за компетентно мнение какво би могло да ми има и как да се преборя с инфекцията без лекарства, защото след всичко, което се случи изпитвам ужас да взема дори едно хапче и възможно ли е да успея само с този пробиотик и т.н
? На 32 г съм, висока 160 см и тежа 53 кг
-
garga blue
- Joined: Fri Sep 24, 2010 10:42 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Неспираща болка
Здравей, много съжелявам за твоите проблеми. И аз съм с разни бактерии макар и различни от доста години. Все нещо ми има в бъбреците. доколкото разбирам проблема е в това, че си се алергизирала към доста антибиотици и това, което трябва да правиш сега е да чакаш, за да мине време тялото ти да се възстанови. Според мен използвай времето, в което не можеш да поемеш антибиотици, като наблегнеш на естествените антибиотици, които съществуват в природата - екстракт от чесън, ехинация, листа от маслина, прополис и пчелни продукти, алое вера. за балката не зная какво да ти кажа. опитай да посетиш хомеопат - може да помогне и дори да изчистите организма след антибиотиците.
Поздравявам те и дано вече си се оправила, тъй като постът ти, който открих е преди месец.
Най-сърдечни пожелания
Поздравявам те и дано вече си се оправила, тъй като постът ти, който открих е преди месец.
Най-сърдечни пожелания
-
Bulgaricus
Re: Неспираща болка
Здравейте,
първо Ви съветвам да направите тест за алергия срещу всички лекарства, които според антибиограмата биха били ефективни. После е добре с тях да приемате и силно антиалергично средство (има поне два вида групи, които идват като възможни). Важно е терапията да е целева, защото може да нямате друг шанс за такава. Пак пишете, като излязат резултатите.
Поздрави,
първо Ви съветвам да направите тест за алергия срещу всички лекарства, които според антибиограмата биха били ефективни. После е добре с тях да приемате и силно антиалергично средство (има поне два вида групи, които идват като възможни). Важно е терапията да е целева, защото може да нямате друг шанс за такава. Пак пишете, като излязат резултатите.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Return to “Форум имам проблем...”