Здравейте!
Отстраниха ми жлъчния мехур чрез безкръвна операция преди 2 седмици. Причината беше полипоза, начална фаза на жлъчни камъни и страствания на жлъчния мехур. Първата седмица и половина след операцията основно почивах и лежах. Последните няколко дни започнах малко по-активно движение. Не ми беше определена конкретна диета, но ям главно леки храни, не приемам мазно (освен зехтин) и пържено! Въпросът е, че от два дни насам усещам силни болки, с леки прекъсвания в черния дроб и областта, и като цяло в дясната половина на тялото, понякога към таза. Най-силни са болките при вдишване, особено дълбоко. На какво може да се дължи това? Възможно ли е поради засилване на движението последните дни тялото да изпитва повече трудност или черният дроб да се напасва? Нужно ли е да посетя специалист? Днес разговарях с лекаря, който ме оперира, като той ми каза, че болките са нормални за след операция.
Благодаря предварително!!!!
П.С. Имам направени пълни кръвни изследвания, включително последен пълен ехограф на цялата коремна област в края на м. Май. Преди операцията кръвните изследвания показаха повишено ниво на триглицеридите; нормална кръвна захар, отрицателни резултати за хепатит.
(Аз съм мъж, на 30 г., 178 см., 82 кг.)
Непостоянни остри болки след отстраняване на жлъчния мехур
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
attissed
- Joined: Fri Jul 02, 2010 1:39 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Непостоянни остри болки след отстраняване на жлъчния мех
Някой ще ми отговори ли, моля???? Благодаря!
Return to “Форум имам проблем...”