Здравейте,
преди 5 години, когато дъщеричката ми беше на 9 месеца, падна от креватчето, в последствие имаше фрактура от лявата страна на черепчето и 8 мм. субдорален хематом. Бяхме 5 дена в болница и наблюдаваха хематома на скенер, който показа, че не нараства и не я оперираха, защото казаха, че обикновено се резорбирали при малки деца. Но аз от тогава живея в постоянии тревоги. Детенцето ми се развива нормално, жизнерадостно е, няма никакви смушения. Единственото нещо, което ме притеснява е, че като се върти по-дълго време( ходи на балет) я заболява главичката леко, там където беше хематома и пукнатото. Случвало се е да се оплаче от лека болка 2-3 пъти през тези 5 години и все сочи същото място. Възможно ли е само коста да я наболява там където е била напукана или все още си има хематом. Има ли някаква опасност след като са минали толкова години?
Дъщеря ми е на 5 години.Тежи 18 кг. и е висока 105 см. Няма никакви здравословни проблеми. Когато падна беще на 9 месеца.
Субдорален хематом
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Nevena
- Joined: Tue Jun 15, 2010 5:24 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Субдорален хематом
Last edited by Nevena on Thu Jun 17, 2010 9:13 pm, edited 2 times in total.
Re: Субдорален хематом
Не сте оставили важни данни, които се изискват за отговор. Личният ви лекар какво казва по въпроса?
-
Nevena
- Joined: Tue Jun 15, 2010 5:24 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ние живеем в Канада и тук докторите не дават много обяснения. Личният ни педиатър трябва да е сигурен, че има сериозен проблем, за да ни даде направления за по-подробен преглед в специализиран кабинет.
За съжаление Булгарикус няма да може да отговаря до 23 юли.
Return to “Форум имам проблем...”