ПП: Извинявам се ако вече има такава тема, използвах търсачката но проблем сходен с моя нямаше
Бели точки по главичката
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
S.Reflection
- Joined: Tue Jun 15, 2010 12:45 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Бели точки по главичката
Здравейте, нов съм във форума но се надявам да получа малко помощ и ще съм много благодарен. Проблема е следният, от доста време наблюдавам бели точици по главичката. Чел съм по въпроса и сведох виновниците до 2 - кондиоми и така наречените "Fordyce Spots". Работата е там, че при мен точиците са от двете страни на изхода на пикочния канал, не са много на брои мойе би към 20-тина. Не ме болят, нито сърбят и както казах имам ги от доста време, може би повече от година.На 18 години съм и не съм имал какъвто и да е полов контакт без презерватив. Мога да приложа снимка ако ще помогне. Благодаря ви предварително и дано някой ме поуспокои малко и да даде съвет. 
ПП: Извинявам се ако вече има такава тема, използвах търсачката но проблем сходен с моя нямаше
-
S.Reflection
- Joined: Tue Jun 15, 2010 12:45 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Бели точки по главичката
Някой мнение или съвет преди да отида на доктор 
-
joro89
- Joined: Sat Aug 21, 2010 2:10 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
эдр,имам проглем жена ми има бяло течение може ли от това да ми иэляэат на мен бели пъпки по пениса эащото ги имам и се притеснявам а течението и е от доста време така -110 кг 1,77 21г а пъпките са малки сякаш подряэани моля ви дайте мнение защото слет една седмица сам на доктор
Изчакай мнението на лекаря и след това, ако не си доволен, поискай второ мнение.
-
joro89
- Joined: Sat Aug 21, 2010 2:10 pm [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
предписа ми лумексин било жегата или сум се эамуърсил но все оште сум притеснен ту иэчеэват ту се появяват
Return to “Форум имам проблем...”