от няколко месеца имам голям проблем със стомаха. Проблемите ми се състоят в следното:
имам газове, ходя често по голяма нужда (3-4 пъти на ден), имам парене в стомаха и хранопровода, болки в стомаха, не мога да държа на глад. Лекарите мислиха, че имам хипогликомия (пада ми кръвната захар) обаче не се установи. Под 3.5 не ми е падала. Не мога да държа на глад, ако не ям през 3-4 часа, ми се образуват някакви силни киселини в стомаха и почва да ми се премежва погледа, разтрепервам се, имам усещането, че ще припадна. В момента, в който хапна нещо почвам да се оправям. И така от много много време, близо 7-8 месеца. Ходих на гастро-ендо кринолог, откриха ми гастрит с колит, бил съм нервен и оттам съм получавал тези проблеми. Приписаха ми Нексиум от 20мг по 1 път на ден, заедно с едно дето се казва нещо си от 200 мг взимам го по 2 пъти на ден, сутрин и вечер. Ходих по лекари, но нещо не мога да попадна на добър специалист в Пловдив. Всички ме преглеждат отгоре, отгоре. Та си мисля, някой има ли идея да е бил в мойто състояние?
На 29 години съм, 171 см ръст, 90 кг. забравих да напиша, че откакто спрях цигарите 2-3 месеца по късно ми се появиха, тези симптоми и тъй като не мога изобщо да държа на глад, пълнея по малко и станах вече близо 90 кг. Много бих се радвал на съвет от някой.