Болки в глезена

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Isak
Posts: 2
Joined: Wed Oct 21, 2009 11:23 pm

Болки в глезена

Postby Isak » Sun Mar 21, 2010 10:52 pm

Привет!
Днес сутринта, се събудих с болка в глезена. Болката наподобява тази на болен зъб. Боли дори когато (а понякога и повече) вдигна стъпалото във въздуха и няма никакво напрежение върху него. Не е подут и не боли непрестанно, но боката се връща без видима за мен причина. Понякога е толкова остра, че ми трябва да седна, а ако продължа се качва нагоре по пръсеца, та дори и коляното (моментно). Не съм натоварвал крака особено, нито съм го изкълчвал или набивал. Единственото, което ми се струва, като възможна причина е студа, защото спах на палатка в планината, но преди два-три месеца бях на подобно място, но на много по-студено време и ми нямаше нищо.
Случвало ми се и преди. Веднъж лятото и още веднъж преди повече от година и полувина.

Едит: на 20 години съм, 1.90 висок 65-70 килограма. Не тренирам спорт активно. Не съм имал сериозна травма на глезена.

Едит 2: Левият като чели отшумява, но сега десния започва да боли малко по-малко... За последно е натоварван (слизане по склон не повече от 20 мин.) преди около 10 часа.

Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests