Болки в стомаха след секс

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Болки в стомаха след секс

Postby rafaelostz » Thu Mar 18, 2010 2:23 pm

Здравейте! Не съм сигурен дали точно тук е сектора за такъв тип тема и моля да ме извините ако греша...Правихме секс с приятелката ми преди 2 дни..беше и за пръв път и изпитваше доста голяма болка...което мисля е нормална..но от тогава се оплаква от болки в стомаха ......Правихме го с презерватив и се страх максимално внимателно да прониквам....дори не довърших докрай оргазма ,с цел да не изгубя контрол над действията си ....Взех овлажняващ гел Дурекс с загряване..но не знам дали да го използвам и дали няма да и навреди по някакъв начин..ще помогне ли или ще навреди..При първия път нормално ли е да боли корема след това..било то от притеснение или нещо от сорта/възможна ли е бременност/......иии колко време след това е безопасно и най-ниско болезнено отново да се направи полов акт...Благодаря ви предварително !
rafaelostz

Re: ПОМОЩ ..За първи път

Postby Experta43 » Thu Mar 18, 2010 3:00 pm

Здравейте,незнам на колко години сте и незнам колко Ви е голям половият член.Да Ви кажа това е много важно особено като се има на предвид и Вашата девствена приятелка.Каквото и да Ви кажа незнам какъв съвет да Ви дам,за това ако продължават още болките в коремо,обърнете се към гинеколог,той ще Ви каже точно какво е състоянието на приятелката Ви.Ако не се отнася случая за гинеколог отидете на гастроентеролог.С това мога да Ви посъветвам.
Experta43

...

Postby rafaelostz » Fri Mar 19, 2010 11:21 pm

Здравейте..Имам още едно въпросче към вас..Днес ни беше ни беше за втори път..симптомите от по горе(боките в стомаха) изчезнаха..първия път (преди седмица) я боля много,но е изпитала и удоволствие..Сега е усетела значително по-малка болка..но липса на удоволствие..Нормално ли е ?
rafaelostz

Postby Bulgaricus » Sat Mar 20, 2010 2:11 am

Здравейте,

под "стомах" най-вероятно сте искали да кажете "корем". Има разлика.

Ако е така, то няма нужда от гастро-ентеролог и това не е релевантно към този момент.

Не сте казали на колко е, съответно сте години?

Освен това дали е нормално се съди и по това, колко на Вас Ви е голям половият член, съгласете се, че не може да се отговори по принцип.

Поздрави,
Bulgaricus

..

Postby rafaelostz » Sat Mar 20, 2010 2:19 am

Явно болките в стомаха са били от притеснение..а другия ми въпрос е След като го направихме.. за пръв път и е..я болеше доста,но изпитваше удоволствие..Нормално ли е втория път болката да е по малка,но удоволствие да няма и какво мога да направя за да я боли по-малко,и кога да опитаме пак..(между първия и втория път изчаках 5 дни) Благодаря ви предварително! детайлите : Пенисът ми е 19 см..тя е на 16,аз на 17 години
rafaelostz

Postby Bulgaricus » Sat Mar 20, 2010 2:27 am

С 19 см сте над средната норма, но това зависи кое как се мери, така че не е релевантно, предполагам.

Има специални гелове за случаите, в които нещата "стават болезнени". Тези гелове се купуват по аптеките и трябва специално за това да са, иначе ще разтворят кондома.

При жените удоволствието е въпрос на предразполагане, за него са необходими много повече време и усилия, отколкото при мъжете и не мога да Ви кажа кога ситуацията ще се стабилизира.

Поздрави,
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics