Проблем с Пениса

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем с Пениса

Postby schapz » Thu Mar 18, 2010 12:03 pm

здравейте много съм притеснен и за това пиша тук,надявам се да ми помогнете проблема ми е следния - по главичката на пениса ми има нещо като обрив,като червени пъпчици от 2-3 дни,на 16 години съм и ме е срам да споделя с родителите си,много ви моля помогнете ми ако можете. :(
schapz

Re: Проблем с Пениса

Postby Reinar » Thu Mar 18, 2010 2:14 pm

schapz wrote:здравейте много съм притеснен и за това пиша тук,надявам се да ми помогнете проблема ми е следния - по главичката на пениса ми има нещо като обрив,като червени пъпчици от 2-3 дни,на 16 години съм и ме е срам да споделя с родителите си,много ви моля помогнете ми ако можете. :(

Аз имах подобен проблем и чаках в този форум 2-3 седмици за да се сети някой да ми помогне, така че , ако питаш мен по добре отиди до личния си лекар и кажи че имаш проблем с деликатните места, и тя/той вече може да те насочи към специализиран лекар занимаващ се с тези неща....
Reinar

Re: Проблем с Пениса

Postby Experta43 » Thu Mar 18, 2010 3:06 pm

Здравейте,моля пишете задължителните неща за този сайт.Относно Вашите проблеми с половият Ви член трябва да се обърнете към венеролог.Тези червени петънца са най-вероятно гъбики ,които се лекуват успешно.Немога да Ви кажа с какво точно лекарство да използвате,поради простата причина ,че не се знае причинителя на тези петънца.Специалиста ще изясни това и ще Ви препоръча адекватно лечение.А ако не разполагата моментно да отидете при специалист пробвайте с калиев перманганат с разтвор 1:1000 два -три дена и вижте дали има промяна.Довиждане и скоростно оздравяване.
Experta43

Postby schapz » Thu Mar 18, 2010 7:22 pm

благодаря ви за отговорите ще пробвам,но се страхувам да утида на лекар а и преди това мисля някак да говоря с родителите си :(
schapz

Postby Bulgaricus » Sat Mar 20, 2010 2:18 am

Здравейте,

ако се срамувате да кажете на родителите си, то отидете сам на кожен лекар и си платете прегледа - 15-20 лева можете да спестите, предполагам. Кажете му, че сте на частно и нямате направление. Така вървят цените обикновенно.

Да, гъбичен е най-вероятният проблем, има мноого видове лечения, като да кажем 6 седмици клотримацолов крем по две мазания на ден, но те могат само от лекар да се изпишат.

Поздрави,
Bulgaricus

Postby schapz » Sat Mar 20, 2010 8:10 pm

благодаря,аз казах на родителите си и ще утида на болница.
schapz

Postby boy19sf » Mon Mar 22, 2010 2:58 am

Bulgaricus wrote:Здравейте,

ако се срамувате да кажете на родителите си, то отидете сам на кожен лекар и си платете прегледа - 15-20 лева можете да спестите, предполагам. Кажете му, че сте на частно и нямате направление. Така вървят цените обикновенно.

Да, гъбичен е най-вероятният проблем, има мноого видове лечения, като да кажем 6 седмици клотримацолов крем по две мазания на ден, но те могат само от лекар да се изпишат.

Поздрави,

Имам проблем с въпросните бели петенца... може ли да ми дадете майл, да ви дам информация там... ?
boy19sf

Return to Форум имам проблем...

Similar topics