гастрология

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

гастрология

Postby zlatka_74 » Tue Mar 16, 2010 9:16 am

здравейте,имам проблем.синът ми е на 10г. от м.октомври е започнал с повръщане и гадене.водих го на лекар,но не могат да разберат какво му има.изписаха му талцит,квамател и мотилиум(от които се обрина ) но все същото.сега лекаря иска да му направи гастроскопия,но ми казаха,че е болезнено и не се прави на деца.моля ви дайте ми съвет какво да правя.благодаря ви предварително.
zlatka_74

Re: гастрология

Postby Experta43 » Thu Mar 18, 2010 3:18 pm

Здравейте,моля отидете при Вашият специалист и му кажете ,че не само с гастроскопия може да се прави диагностика на стомаха,има и други методи за изясняване на диагнозата.Незнам как Ви е назначил мутилиум при положение че не са погледнати възможните нежелани ефекти и противопоказания.Лекарството не е чак толкова безобидно.Отидете на друг специалист ако този не Ви обръща внимание достатъчно.Не оставяйте проблема така.Смятам ,че Ви е пускал някакви изследвания ако ги имате моля напишете ги за да разбера по точно какво е състоянието на сина Ви.
Experta43

гастрология

Postby zlatka_74 » Sat Mar 20, 2010 8:27 am

моят лекар не е пускал изледвания.ходих при друг,той ми пусна.резултатите са:wbc-11.7,limph#-5.0,mid#1.4,gran#5.3,limph%42.9,mid%11.8,gran%45.3,hgb-133,rbc-4.81,hct-0.346,mcv-72.0,mch-27.6,mchc-384,rdw-cv-13.0,rdw-sd-33.6,plt-465,mpv-10.0,pdw-15.2,pct-0.465,суе-22мм. Препоръчаха ми консултация с детски гастроентеролог.Трябва да Ви кажа,че преди 3год.има направена спленектомия и сега започнаха да му излизат вътрешните конци.Не знам може ли от това да се получава гаденето.Питала съм хирург,но той каза,че нямало нищо общо.
zlatka_74

Return to Форум имам проблем...