Силни болки в корема(горната част)

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Силни болки в корема(горната част)

Postby Azzy » Fri Mar 12, 2010 12:59 pm

Вчера през нощта се събудих, със силна болка в корема(стомаха, точно с средата под ребрената дъга) и гадене, които бяха на приливи и отливи, взех си но-шпа и половинка аулин, и след половин час заспах.

Тази сутрин ме болеше много леко.

Исках да попитам дали можи да са обикновени колики(въпреки , че не съм яла нищо необичайно)?
И има ли възможност да е възпален апендикс?

(21г, 50кг, счупих си крак и бях оперирана февруари,когато не използвам патериците а подскачам на 1 крак имам лека болка)
Azzy

Postby Нелогична » Fri Mar 12, 2010 11:34 pm

Изтрито от администратор

Моля, съвети да дават САМО медицински лица. Това не е свободен форум за чат взаимно подпомагане. Има стотици други!

Админът на форума
Нелогична

Postby Azzy » Sat Mar 13, 2010 9:04 am

Благодаря за отговора!

Днес през нощта не ме е боляло изобщо, може ли ако спазвам диета известно време, ще прочета какво се яде при гастрит, да ми мине без лекар, не че имам против да отида ,но ми предстой пътуване...

(иначе знам къде е апендикса, питах понеже моя близка я оперираха от възпален, пък болките и не бяха точно там, където би трябвало да е той)
Azzy

Return to Форум имам проблем...

Similar topics