Кървене преди цикъл?

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Кървене преди цикъл?

Postby Estell » Tue Mar 09, 2010 3:07 pm

Здравейтe, след като родих преди 5г. ми се появи този проблем (сега съм на 30г.). Всеки месец една седмица преди да ми дойде ми прокървява, кръвта всеки път е различна, понякога е алено червена, друг път кафеникава. Кърви слабо, по-скоро прокапва 2-3 дни, спира и седмица по-късно ми идва редовно цикъла? Бях ходила на гениколог преди 2г. някъде, тя ме гледа на видеозон и каза, че всичко било нормално. Изписа ми някакви хапчета на хормонална основа, които докато пиех нямаше проблем, след спиране на лечението пак се появи това кървене. Интересува ме дали наистина е нормално, някакъв хормонален дисбаланс или има възможност да имам някакво заболяване?

На 30г. тежа 42кг. и съм 162см. висока. Нямам никакви заболявания.
Estell

Re: Кървене преди цикъл?

Postby irina.ru » Fri May 07, 2010 4:44 pm

Здравейте, аз имам същия проблем и бих се радвала на отговор от специалист.На 29 години съм, не съм раждала, 49 кг, 170 м.Получавам ръждивокафяво кръвотечение няколко дни преди менструалния цикъл в продължение на вече половин година.Ходих на лекар, който ме прегледа на видеозон, направи ми кръвен тест и накрая ми предписа хормонална терапия.В момента, в който тя приключи, проблемът се появи отново.Отидох пак на преглед, предписаха ми нови хормони и така няколко пъти без резултат.Не искам повече да пия хапчета, които явно не ми помагат.
Ще се радвам на отговор!
irina.ru

Return to Форум имам проблем...

Similar topics