Бих искала да се консултирам с Вас, тъй като се намирам в чужбина и като че ли нямам доверие на тукашните лекари. Преди един месец някъде се бях простудила, имах взпалени сливици, кашлица, взех си антибиотик и оздравях, след няколко дена обаче ме повтори и се наложи да започна втори антибиотици по предписание на лекар. В същото време имах болка, която чувствах в областта на трахеята, между гърдите, помислих си, че е от кашлицата. Свърших лекарствата и се прибрах в чужбина, след няколко дена отново се разболях с температура, силна кашлица, зачервено гърло, отидох на лекар, предписа ми пеницилин за 7 дена. Като го свърших гърлото и кашлицата ми мина, обаче болката, която чувствам в областта на гърдите продължава и оттогава минаха още две седмици. Пак отидох на лекар за болката в гърдите, той каза, че му прилича на мускулна болка, но ми направиха кръвни излседвания, те бяха наред, изписаха ми някакви лекарства, едното за болката нещо съдържащо кодеин и другото лекарство, което е срещу възпаления. Първото лекарство спрях да пия, защото на следващия ден се почувствах много зле - халюцинации, сънливост, гадене, липса на апетит, дезориентация. Притеснява ме тази болка, която не минава толкова време. Не е постоянна и я усещам в някои положения, като лежа или седя на стол, усещам я в областта на гърдите и по-точно по средата на гърдите и при пипане е някакси много странно го чувствам мястото, някакси чувствително на допир и твърдо. Преди месец, малко преди да започнат болките там за първи месец започнах да приемам ясмин, профилактивно, тъй като имах киста на яйчника. Бих искала да се посъветвам и с Вас, тази болка на какво може да се дължи. Дали е възможно на нервна основа да е, тъй като бях подложена на стрес последните месеци. Ще съм Ви много благодарна, ако ми отговорите.

Благодаря предварително.