Дайте ми съвет

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Дайте ми съвет

Postby Ваня1 » Thu Feb 18, 2010 11:11 pm

здравейте.Случайно попаднах на този сайт,и реших да се възползвам от възможността за бърз и компетентен отговор.
На 47 години съм, 68 кг,височина 165 см.Имам лека хипертония и пия редовно сутрин атенолол+тертенсиф.Имам леко изместване на дисковете в опашната област и при необходимост пия диклак или диклофенак.Не съм си правила ренгенова снимка,но със сигурност имам ошипяване на грабнака и на врата.Болезнено и неприятно,особено при промяна на времето.
Проблемът ми сега е,че от няколко дни започна да ми изтръпва лявата ръка от лакъта надолу.Без болка.Изтръпва само когато си подпря лакъта на твърда повърхвост ,когато ръката по-дълго време е прегъната /при писане на компютъра например/ .Според Вас,дали се касае за възпален нерв или за защипан такъв.Какво лечение бихте ми препоръчали?
Благосдаря предварително :)
Ваня1

Re: Дайте ми съвет

Postby Experta43 » Fri Feb 19, 2010 7:26 am

Здравейте,съветът ми е да отидете при кардиолог.Направете си ЕКГ и ако е възможно дори се запишете за коронография.
Experta43

Postby Bulgaricus » Tue Feb 23, 2010 6:43 am

Здравейте,

нека не вадим "тежката артилерия" за такива симптоми.

Ако нямате повишена уморяемост, болки в стомаха, торакса и не се изморявате лесно при физическо натоварване, няма нужда от горепосочените изследвания.

Проблемът най-вероятно идва от торакалната област на гръбначния стълб. Трябва на ортопед да отидете и той да направи рентген, съответно ЯМР.

Поздрави,
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics