Големи гнойни пъпки около слабините

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Големи гнойни пъпки около слабините

Postby vecky4858 » Sat Feb 13, 2010 7:31 am

Здравейте, на 32г. 187см. 92кг. От няколко години насам ми излизат доста болезнени гнойни пъпки в областта на слабините и под колана на боксерките. Бях 11г в Англия а сега съм в Кипър и все не ми остава време за доктор,когато се върна в БГ. През 2005 бях лекуван от рак на тестиса и той беше премахнат след като преминах през химиотерапия и през операционната. Честно казано от тогава въобще не ми е до болници! Можете ли да ми дадете някакви съвети как да спра тези пъпки? Лошото е, че след това ми остават белези а това съвсем не е приятно. Благодаря Ви предварително!
vecky4858

Postby Bulgaricus » Tue Feb 23, 2010 8:16 am

Здравейте,

някаква инфекция е, но каква не може да се каже, без преглед, трябва да отидете на лекар.

Поздрави,
Bulgaricus

Postby vecky4858 » Tue Feb 23, 2010 5:59 pm

Bulgaricus wrote:Здравейте,

някаква инфекция е, но каква не може да се каже, без преглед, трябва да отидете на лекар.

Поздрави,

Здравейте, ами аз в момента се нахождам в Кипър, но тук здравеопазването е по-зле от БГ, имам в предвид, че самите лекари са абсолютни некадърници, незнам дали си заслужава, да не ме объркат нещо. Няма ли някакво кремче или нещо от сорта, хапчета? Благодаря Ви предварително!
Само под колана на боксерките се появяват и много трудно минават.
vecky4858

Postby Experta43 » Tue Feb 23, 2010 10:13 pm

Здравейте,
немога да разбера защо не се вслушвате в съвета на колегата Bulgaricus,да отидете на лекар.Никой неможе да Ви назначи лечение без това да се види.Има голяма разлика от гнойна пъпка до същата,така че всушайте се в съвета ни да отидете на лекар.Късмет
Experta43

Return to Форум имам проблем...

Similar topics