Имам проблем. Моля. помогнете! Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Здравейте, значи ако някой може да ми помогне ще сам му много благодарен. Значи искам да попитам дали белезите могат да се махат имам един на ръката и ме много дразни искам да го махна но не знам как ако някой знае моля да ми каже. И да попитам още нещо ако може да се махат дали напълно изчезват моля ви пишете ми.
Здравейте, аз чисто бях забравил че съм писал тука ами аз съм на 15 години скоро ще направя шеснайсет висок съм 174см тежа горе долу 45-50кг други заболявания и медикаменти няма такива ами белега ми е от браснарско ножче както го казваме бикче нали има в него такива остри ножчета ето от това ми е белега моля те кажи ми какво да си купя от аптеката да го мажа за да ми се махне до лятото благодаря предварително
Колко е дълбок белегът и от какво е причинен? Къде точно е на ръката? Ръка е от рамото до средния пръст всичко, Вие кое искате да кажете, че има белези и от колко време са те?