Премахване на белези
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
Cool
- Joined: Fri Feb 05, 2010 1:45 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Премахване на белези
Здравейте, значи ако някой може да ми помогне ще сам му много благодарен. Значи искам да попитам дали белезите могат да се махат имам един на ръката и ме много дразни искам да го махна но не знам как ако някой знае моля да ми каже. И да попитам още нещо ако може да се махат дали напълно изчезват моля ви пишете ми.
-
Bulgaricus
Когато задавате въпрос за здравословен проблем, моля, споделете Вашите възраст, ръст, тегло, други заболявания и медикаменти, които приемате.
Освен това трябва и да напишете от какво са тези белези.
Освен това трябва и да напишете от какво са тези белези.
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Cool
- Joined: Fri Feb 05, 2010 1:45 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Здравейте, аз чисто бях забравил че съм писал тука ами аз съм на 15 години скоро ще направя шеснайсет висок съм 174см тежа горе долу 45-50кг други заболявания и медикаменти няма такива ами белега ми е от браснарско ножче както го казваме бикче нали има в него такива остри ножчета ето от това ми е белега моля те кажи ми какво да си купя от аптеката да го мажа за да ми се махне до лятото благодаря предварително
Някой ще ми каже ли какво да правя ?
Някой ще ми каже ли какво да правя ?
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”