Малки бели точици под главичката на пениса

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Малки бели точици под главичката на пениса

Postby dumastar » Wed Feb 03, 2010 2:29 pm

Здравей!На 17 години съм,1.84см,68кг. Моля те за помощт!Преди 2 седмици забелязах че имам едни малки бели точици който се намират под главичката на пениса.По кожичката която го покрива когато е в невъзбудено състояние.Нямам болка,нито ме болят или сърбят.Ходих на лекар,при личния лекар и той не ми каза какво е това,а ми предписа ,,клотримазол,, .Вече 4 ден се мажа с него,но ефект няма! :( :( :( :( :( :(
dumastar

Postby Bulgaricus » Tue Feb 16, 2010 8:45 pm

Здравейте,

предписаното Ви средство е най-вероятно правилно при тези симптоми. Мажете се много тънко и почти невидимо (като лек филм над кожата). Ефектът може да дойде едва след 6 седмици редовна употреба, нормално е да Ви е зле още.

Поздрави,
Bulgaricus

Здр

Postby dumastar » Tue Feb 16, 2010 10:56 pm

Ходих на уролог и там ми казаха че ми няма нищо и после ме прати за всеки случай на кожен.Там ме прегледаха и ми казаха че това са ,,железни структури,, това някой може ли да ми каже какво е.Там ми казаха да не се мажа с нищо,да го оставя така.Правилно ли е това???
dumastar

Postby Bulgaricus » Tue Feb 23, 2010 7:32 am

Аз не знам каква е тази диагноза.
Bulgaricus

Здр

Postby dumastar » Wed Feb 24, 2010 1:28 pm

Жлезни структори извинявам се!Това ми каза кожен лекар.Нямам болка или сърбеж има ли за какво да се притеснявам?
dumastar

Return to Форум имам проблем...

Similar topics