Имам проблем. Моля. помогнете! Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.
Здравейте, първо да кажа, че видях другата тема и предложеното лечение от Bulgaricus, но ми е невъзможно да се подложа на такова поради несъгласие на родителското тяло. Аз съм на 15 години и никога не съм имала проблеми с кожата си...до преди една година. Рядко ям месо, както и мазно, не пия газирано, старая се да пия много вода и да ям плодове. Отначало почнаха да ми излизат по една-две пъпки, най-вече преди менструация, които не бяха болка за умиране и бързо минаваха. Постепенно броят се увеличи, както и вида. Имам пъпки без връх, които болят, с бял връх, черни точки...абе пълен комплект, каквото се сетите. По препоръки на аптекари и приятели ползвах какви ли не продукти от най-обикновени домашни рецепти с мед, кисело мляко и хума, през разтвори със салицилов или камфоров спирт и розова вода, продуктите на Акне Аут, Avon, Джонсънс, GARNIER, Neutrogena...даже ми се губят вече, естествено както повечето хора похарчих куп пари а резултатът - никакъв го няма или в най-добрия случай е временен. Ходих и на козметих, но не видях особено голям резултат от почистването, парните бани и маските, а сумата също не беше скромна. В момента ползвам гела за измиване и крема на URIAGE, както и маска от хума и розова вода. Ефектът е единствено, че държа фронта до някакво поносимо ниво, но не виждам светлина да се излекувам. Прилагам снимка на част от лицето си, за да видите за какво иде реч като линк, не е от най-приятните гледки. Благодаря предварително на всички, които ще отделят време да прочетат поста ми и да помогнат с препоръка на лечение или добър дерматолог във Варна.
P.S. Сега разбрах, че не мога да прилагам линкове, така че ако някой има нужда от снимка, мога да пратя на лични.