Проблем след орален секс

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем след орален секс

Postby Диана1 » Fri Jan 29, 2010 2:35 pm

Здравейте , на 18 години съм ръст 153 килограми 53. Като лекарства взимам Есберитокс (имуномодулатор за повишаване на защитните сили на организма).
Преди два дена правих орален секс с моя приятел, без предпазно средство, (тук ще уточня,че се беше измил преди контакта и нямаше ранички на пениса нито аз в устата, и не е свършвал) След 1 ден в устата ми се появи лека подутина като от прехапано ,ден след това се появиха 3-4 точици тъмно червени и сякаш небцето ми е леко грапаво. Въпросът ми е дали е възможно да имам някаква инфекция или да съм се заразила с нещо и какво да правя?
Диана1

Postby Raineto_sexy » Sat Feb 06, 2010 9:48 pm

Консултирайте се с лекар за всеки случай.
Raineto_sexy

Postby Bulgaricus » Sun Feb 07, 2010 2:57 pm

Здравейте,

да, трябва с дерматолог да се консултирате.

Вероятна е гъбична инфекция. Ако тя се потвърди с посявка, трябва и приятелят Ви да се лекува.

Измиването има само естетическа роля и намалява възможността от заразяване, но ако е имал инфект, без да знае и да го мие и да не го мие, все тая...

Поздрави,
Bulgaricus

Postby Диана1 » Mon Feb 08, 2010 12:01 am

Здравейте,

благодаря за отговора. Не знаех какво да правя първите дни и се жабурках с вода за почистване на устата и на вторият ден всичко ми мина.Предполагам,че е било фалшива тревога.Сега нямам никакви оплаквания.

Благодаря още веднъж.
Диана1

Return to Форум имам проблем...

Similar topics