Проблем с пениса ми

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем с пениса ми

Postby Валентин Янко » Wed Jan 27, 2010 10:25 pm

Здравейте.Наскоро ми се случи нещо което немога да си го обясня и проблема който се създаде след това не зная как да разреша.Дайте ми съвет!
Преди един месец започнах много често да уринирам и по много.За капак винаги след уриниране в панталоните се доизпразваше урината.Не можех да задържам-ако не започнех веднага да уринирам потичаше в гащите.Кошмар.Личният ми лекар предположи,че имам диабет.На теста показа повишена захар-13.А освен това се разболях и от бронхопнемония.Но не това е основния проблем.Проблема е,че от това често уриниране пениса,тестисите и кожичката силно се възпалиха и преди 3 дена установих,че немога да си изкарам главичката на пениса от кожичката!!!Има едно стеснение на кожичката и главичката не може да излезе...показва се само дупките .опитах да издърпам кожичката назад и да изкарам главичката,но почуствах силна болка.А и самия пенис няка си се скъси-влезна навътре в тялото ми.Сега пия лекарства -уринирането ми спря,но този проблем незная как да реша.Аз съм на 40 години,женен,170 кг.178вис.в нормално състояние пениса ми не беше много голям,но в ерекция стигаше 16см.и нямах никакви проблеми в секса.а сега не мога да го изкарам на вън.Притеснявам се и от това,че не мога да го измия да не се получат инфекции.Дали това всичко се дължи на захарта и на какъв специалист да отида?
Валентин Янко

Return to Форум имам проблем...

Similar topics