мистериозен сърбеж + други екстри
Moderators: Bulgaricus, fotografa
-
doom10
- Joined: Mon Dec 14, 2009 8:27 am [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1107: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ПС:
Ходих на лекар-специалист и оттам ми казаха,че това се дължало на топлата вода и било кожен ортикарий ... на въпроса ще се оправя ли ..ми казаха "ше видим" ... от какво се е получил .. предполага се от топлата вода... нали се сещате когато няма научно обяснение хващат първата улика която са чули от вас... и така ... изписаха ми някъкви лекарства на стойност 50 лв и ... сега действам ... пък ще видим докъде и докога... и дали ще се оправи.Относно другия проблем това са били жлезички и нямало нищо лошо,ще си останат доколкото съм чел но дано не зазлеят че ще го отрежа буквално!
-
Bulgaricus
Здравейте,
по така описаните оплаквания няма логика за някакво конкретно заболяване, освен краста, но щом сте ходили на лекар и той Ви е прегледал, значи тази диагноза е изключена.
Произволните и несвързани симптоми по-скоро говорят за някакъв психичен причинител. Разбира се, че и поставената Ви диагноза си е напълно възможна, а дали ще се оправите, ако е тя и кога ще стане това са въпроси, на които медицината не може да Ви отговори със сигурност.
Поздрави,
по така описаните оплаквания няма логика за някакво конкретно заболяване, освен краста, но щом сте ходили на лекар и той Ви е прегледал, значи тази диагноза е изключена.
Произволните и несвързани симптоми по-скоро говорят за някакъв психичен причинител. Разбира се, че и поставената Ви диагноза си е напълно възможна, а дали ще се оправите, ако е тя и кога ще стане това са въпроси, на които медицината не може да Ви отговори със сигурност.
Поздрави,
Поздрави, Bulgaricus
Моля, четете, преди да пишете: viewtopic.php?f=3&t=3853!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
Помогнете, за да остане форумът възможен с едно (малko) дарение чрез Paypal (paypal @ efe-online.eu) или чрез банков превод!
-
Bulgaricus
Проблемът ми се струва по-скоро не в медицината при Вас, а в неточното изследване. Нямате друг избор, освен да чакате да Ви мине, а "розов лишей" нищо не ми говори. Къде го видяхте точно?
Поздрави, Bulgaricus
-
Bulgaricus
Поздрави, Bulgaricus
Return to “Форум имам проблем...”