Първо да кажа,че съм на 20 години 1,82 , 68 килограма, без сериозни прекарани заболявания досега,не пия медикаменти... алергичен съм единствено мисля към оспамокс .. затова пия оспексин .. явно пеницилимна.. не си спомням да съм ял мухлясъл хляб(тва сериозно) ,както съм и неженен и неосъждан. В кръга на шегата разбира се.
Значи как започна всичко. Един ден както се къпех и забелязах точно под главичката на пениса в заголено състояние имам някъкви ситни мехурчета с водица..(Струва ми се че бяха прозрачни),но те лично не ме сърбят. И така.. ден след това почнаха тези мистериозни сърбежи по цялото тяло и когато ги разчеша местата стават едни ситни червени точици като от ухапвания.... това вече от седмица насам...чудя се някоя алергична реакция от прах за пране ли било .. какво ще е .. много съм озадачен.. Между другото друго което забелязах е че не се предава този сърбеж на други хора..само мой си е... та въпроса ми е..какво се случва с мен.... имам чувството че на произволни места ме хваща сърбежа.. просто ей така.. като на нервна основа.. решава и ме подхваща на лявата плешка примерно..малко по късно ме хваща дясното бедро и главата... някъкви такива аномалии.. ще лудна.Друго което забелязвам много се раздразняват от топла вода.. откача просто... Незнам незнам.. ако може някой да спомене за какво може да иде реч... та поне да съм подготвен.. преди малко прочетах едно умно изказване,че всички сърбежи по тялото са в следствие на камъни в жлъчката и чернодробно заболяване и щях да си глътна граматиката... помагайте моля ви..
Благодаря предварително.И извинявайте за романа ако някой реши да издава бестселър .. да ме спонсорира ще му дам 30 процента от печалбата..