Ранички по пениса не зарастват

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Ранички по пениса не зарастват

Postby Станимир » Sat Dec 12, 2009 12:00 am

на 16 съм 180см. 70кг. и имам следния проблем от близо 2 месеца ми излязоха 1 ранички по пениса които много ме сърбят и понякога ме наболяват отидох при личния си лекар а той ми изписа хапчата и мазило (хапчета)-Clemastin Actavis (мазило)-ацетизал, но никакъв ефект. Отначало мислех, че е от бръсненето и спрях да се бръсна, но никакъв ефект. Моля ви някой да ми помогне...

Благодаря предварително! :)
Станимир

Postby Bulgaricus » Sun Dec 27, 2009 7:04 am

Здравейте,

не съм видял мястото, но терапията ми се струва необичана.

От една страна Ви е предписано перорално антиалергично средство, а от друга ацетилсалицилово мазило.

На мен ми се струва, че тези места са много податливи на стафилококови и на ентерококови инфекции, особено щом се бръснете.

Обърнете внимание, че самобръсначката трябва да се сменя често и когато се използва за инимната област по повече от веднъж не трябва да се използва за други области и трябва да се дезинфектира след всяко ползване, като за тази цел използвате най-добре спрей за кожна дезинфекция на алкохолна основа. Ракията не е заместител!

Трябва да се знае кой е причинителят на инфекцията, за да се знае и кой е точният локален антибиотик. Това може да стане само с направата на посявка и друго не мога да Ви препоръчам. Кой ще се съгласи да Ви я направи е друг въпрос...

Поздрави,
Bulgaricus

Postby Станимир » Mon Jan 04, 2010 6:38 pm

разбрах какъв е проблема "краста" поне така ми каза кожният лекар при който отидох :)
Станимир

Postby Bulgaricus » Sat Feb 13, 2010 3:30 am

Доста необичайна диагноза, но щом вече имате диагноза, трябва да започнете лечение.
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics