Капчица кръв в спермата.

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

ARTISHOC
Posts: 1
Joined: Wed Dec 02, 2009 3:23 pm

Капчица кръв в спермата.

Postby ARTISHOC » Wed Dec 02, 2009 3:46 pm

След мастурбация забелязах, че имам какпчица кръв в спермата/не беше хумогенно смесена/. Болки, парене и кръв в урината не съм имал. Забелязах нещо като протриване при гемчето, но на сътринта нямаше и следи от рана освен леко парене на това място. Съмнявам се, че кръвта може да е от там тъи като не кървеше. На 18г. съм около 190см. варирам между 80-90кг., спортувам.
А и да спомена, че в последно време /2-3 месеца/ не доспивам и доста се преуморявам. Евентуално какъв може да е проблема и на какво може да се дължи. Мерси.

megito09
Posts: 1
Joined: Sun Jul 18, 2010 9:57 pm

Re: Капчица кръв в спермата.

Postby megito09 » Sun Jul 18, 2010 10:35 pm

Здравейте!Случайно попаднах на този сайт и след далго ровене реших да споделя с вас проблема на мажа си.
Той е на 29 години,около 75 кг,176 см. Преди около 2 месеца се появи крав в спермата,а също така се появяват капки крав след уриниране.
Появява се бледо розов цвят в края на уринирането,и се получава така и в спермата.Преуморява се,не си доспива,може ли това също да е причина,тъй като няма болки или парене.Знам че трябва да се обарне кам лекар,но поне искам да добия някаква представа
на какво може да се далжи това.Опасно ли е.Моля помогнете ми,защото ми е много притеснено.Благодаря ви предварително.[quote="megito09"]

ptomoff
Site Admin
Posts: 822
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:45 pm
Contact:

Re: Капчица кръв в спермата.

Postby ptomoff » Tue Jul 20, 2010 1:44 am

Както подсказва името на форума (Второ мнение) тук даваме отговори САМО на лица, които са били на лекар(и) и търсят второ мнение. Всичко друго е излишно писане. А, ако питате на какъв лекар, то законът е определил - Първо личен лекар и ако той прецени - специалист.


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest