Съмнение за Венерическа болест ????

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Postby Bulgaricus » Tue Feb 23, 2010 8:15 am

Надявам се да са Ви помогнали. Имунно възпаление е малко от сферата на доктор Хаус... Има обаче антинуклеарни анитела, както и имунглобулини, които ако се измерят биха изключили тези възможности, надявам се светилата на науката да са Ви разказали за тях.

Поздрави,
Bulgaricus

Postby vladofena » Tue Feb 23, 2010 10:17 pm

Ами никой нищо не обяснява ...Добре че мога да чета и се интересувам и питам...
Тези светила могат да си сфетят като им угасне тока :) ...Това ми е втора седмица в която съм при въпросния доцент и един млад стажант ...които работят заедно ...
Първият път им занесох целият куп изследвания които съм правил ...Не пожелаха да ги гледам ..Обясних им че освен ентерококи нищо друго до сега не беше излорино ,според тях те са следствие на нещо друго и не са били главният причинител на проблемите (инфекцията)...Предписаха ми Физиологи4ен разтвор с който да измивам външно ..1,2 пати н а ден ...И вчера ходих за последно ,тоест две седмици мия с тази течност ...И факт никаква промяна ...И .....пожелаха да им занеса изследванията и да продалжа да мацам с Efloran....Решил съм тези двамата да ги изцедя от идеи
и най на края да земе някой нещо да измисли ....Ако пък не ,то дам ме докараха сфетила и багрила ,че бих наранил човек ... :) Грубо звучи сигурен съм .....
Но нашите доктори ,ако не им се пече тяхниат задник ...Не си мърдат и малкият пръст ....като се има предвид ,че последните консултации ....Сичко е било Кеш ....НА ръка съм си плащал ....Но явно и парите не са стимул или можеби квалификацията на посетените от мен доктори е много минимална ...

Незнам незнам .... :) ...Още не съм се предал :) ...
vladofena

Previous

Return to Форум имам проблем...

Similar topics