hack3ra - аз не съм доктор, нека Булгарикус даде компетентното мнение, но по едно време и аз се бях навил да взимам такива хормони, но чичо ми, който се занимава именно с последиците от тези медикаменти ме разубеди, та темата ми е някакси "присърце" затова пиша, пък и знам как стои въпроса с добавките в БГ. Тестостерона, който приемаш както сам знаеш спира ендогенното производство на тестостерон и преставаш да произвеждаш сперма. Самата ерекция както каза Булгарикус е въпрос на налягане, т.е. - няма да ти стане "по-малък" както е общественото мнение, но това че огранизмът ти не произвежда тестостерон ще намали нагона ти, което може да доведе до "непълна" ерекция, а същевременно може да те направи агресивен, да промени гласа ти дори, може да ти докара и акне. Не знам дали си чувал за културиста Светлин Петров от Варна - лично го познавам, беше ми показвал схеми на препаратите си кое как го взима, но имай предвид че всяка седмица беше на изседвания!!! И на него тази схема не му я е правил кварталния "инструктор", шампиона на махалата, а ДОКТОР! И човека разполага с доста добри доходи и препаратите му бяха директно от Америка, а не от сайтове и т.н. Освен това взимаше и някакви блокери мисля че се казваха. Мисълта ми е че то не е само да си вкараш иглата, а има още един куп други работи. За дозата - предполага се че при по-малка доза ще имаш по-малко странични ефекти (казвам че се предполага, защото всеки организъм реагира различно), но имай предвид че тогава и постиженията ще са ти по-малки. Така че тук вече трябва да направиш избор...
Пак казвам, аз не съм доктор, не искам да те разубеждавам или да те насърчавам, просто ако си решил да правиш нещо да го направиш като хората, а да не се подведеш по разни приказки на "инструктори" и т.н. и после да те е срам да се съблечеш на плажа, защото си ароматизирал, а да потърсиш специалист, който да го направи за ТВОЕТО тяло! Според мен ако искаш напълно компетентно мнение от Булгарикус, напиши какво кога как и по колко взимаш и друго какво приемаш като добавки, за да ти отговорят компетентно, защото инак за страничните ефекти има много да се пише, но трябва да се види за твоя организъм как ще действа, защото може да се повлияе, може и да не се...
Весели празници