Проблем с левия тестис.

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Проблем с левия тестис.

Postby demo » Tue Oct 06, 2009 12:15 am

Здравейте,прегледах теми написани от предни потребители ,но не знам към коя спадам.
Имам проблем с левия тестис(поне така мисля).Никога не съм имал болки и в момента продължавам да нямам,нито подутини,нито проблеми с ерекцията,нито възпаления и прочие.Наскоро се поопипах по обстоино и забелязах че над левия ми тестис(не знам и аз как да го обясня най-точно) не е точно над,а е по скоро като част от него има нещо като малко топченце,не ме боли при допир ,но ако го стисна по силно ме заболява/при по силен натиск и чак тогава,при леко стискане нямам болка/.При десния нямам такова нещо и не знам дали е нормално :?
Не съм обръщал внимание дали и преди е било така,преди около 5-6 месеца имах бъбречна криза и посетих уролог ,но не откри никакви проблеми.

Моля Ви за съвет,защото нз как да постъпя.
п.с. на 18 съм,175см/75кг и съм бил болен само от хрема ,ако не броим бъбречната криза /която до 3тия ден изчезна на 100% /
demo

Postby Bulgaricus » Sun Oct 11, 2009 4:50 am

Трябва уролог да го опипа. Не може да се каже нищо без преглед.
Bulgaricus

Return to Форум имам проблем...

Similar topics