Прочетох, че има доста хора с този проблем, затова реших и аз да споделя моят, с надеждата да получа идеи и съвети от вас. На 25 години съм, 173 см висока, 55 кг. От юни 2006 имам температура, която варира от 37,2 до 37,8 градуса. За този период претърпях 3 операции. Януари 2007- киста на ляв яйчник, май 2009-киста на десен синус и юли 2009- доброкачествен тумор на десен синус. Всички кръвни изследвания, тумор маркери, изследвания за туберколоза, СПИН, ХИВ са в норма-никакви нарушения, но темпертурата продължава да е висока. Има дни, в които нямам, но за съжаление това е рядкост. Лежах и в болница, за да се установи причината, но от там ме изписаха без установена такава. Имам често главоболие и отпадналост. Сърдечния ми пулс е висок -от 100 нагоре, като има моменти в които е 150 (слагаха ми холтер).Ходила съм при много светила в медицината, но те вдигат ръце и ми препоръчват да спра да меря температурата, че нищо ми няма. Не ми се иска да оставям нещата така, защото смятам, че трябва да се установи огнището и да се излекува. Не съм раждала, не мога да се реша при наличните здравословни проблеми.
Моля Ви за съвет и помощ. Вероятно съм пропуснала да напиша нещо, така че моля да ме попитате, ако смятате, че нещо е от значение.
Предварително благодаря на всички