Остри болки в стомаха и трудно изхождане

Имам проблем. Моля. помогнете!
Уважаеми пациенти, тези форуми не могат да заменят посещението при вашия личен лекар или при специалист. Тук по-скоро можете да получите информация към какъв лекар да се насочите при даден проблем.

Moderators: Bulgaricus, fotografa

Martinrs
Posts: 3
Joined: Mon Sep 14, 2009 1:08 pm

Остри болки в стомаха и трудно изхождане

Postby Martinrs » Mon Sep 14, 2009 1:24 pm

Здравейте казвам се Мартин на 22 години съм от Русе от доста време имам проблеми със стомаха да не кажа грубо година...Всичко започна със остри болки във стомаха около пъпа първо си помислих че е гастрит но така и не се иследвах понеже ме е страх от това каква диагноза ще ми дадат 2-ро до ден днешен имам доста проблеми и трудно изхождане и остри болки през седмица но до преди 3 дни такова нещо небеше ми се случвало.

От 3 дни насам имам адски силни болки в стомаха преди малко се събудих от сън със същите болки и имам растройство което продължава около 20-30 до 40 минути и това се случва в деня по 4-5 пъти.Незнам какво да правя вземам Имодиум + за след всяко рядко изхождане поне така ми препоръча един приятел доктор преди време когато му споделих но явно ефект няма, след около 20 минути ще отида на доктор и ще напиша какво по точно ми е казал а допълнителна ифнормация относно мен аз съм 1,75 висок тежа 67кг. пушач съм от доста време също така работата ми близо 12 часова само вечер с изключения незнам дали е от нередовно спане или нещо подобно но моля ако някой може да ми помогне то да напише какво да направя.

п.п доста хора ми казват че това е някакъв вирус, но не вярвам на такива хорски мнения, защото имам приятел, който се оплаква също и в момента пътува за София на иследвания но при него е по сложно "поне така аз мисля" при него е от 12 дена + изхождане на кръв.

Благодаря предварително.

С Уважение, Мартин

Rose Byrne
Posts: 75
Joined: Mon Aug 24, 2009 6:08 pm

Postby Rose Byrne » Tue Sep 15, 2009 12:04 am

Мартине, имате някакъв колит.Какъв точно ще установи гастроентеролог. Вирусно не може да се каже, щом оплакванията продължават една година. Грешка правите като не се лекувате навреме от страх да не ви кажат лоша диагноза. Запомнете, че всяко нещо, открито навреме се лекува.Отлагането на лечението води до усложнения , които вече може и да са нелечими. Ако има неуточнени неща след посещението ви при лекар, пишете![code][/code]

Martinrs
Posts: 3
Joined: Mon Sep 14, 2009 1:08 pm

Postby Martinrs » Wed Sep 16, 2009 6:45 pm

Rose Byrne wrote:Мартине, имате някакъв колит.Какъв точно ще установи гастроентеролог. Вирусно не може да се каже, щом оплакванията продължават една година. Грешка правите като не се лекувате навреме от страх да не ви кажат лоша диагноза. Запомнете, че всяко нещо, открито навреме се лекува.Отлагането на лечението води до усложнения , които вече може и да са нелечими. Ако има неуточнени неща след посещението ви при лекар, пишете![code][/code]


Та ходих при Д-р В.В Специалист вътрешни болести.
ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ
и ми каза че имало и такъв вирус във момента също и гастрит в ранен стадий и ми преписа хапчета за пиене и се надявам да ми помогнат ;)
Мерси все пак за информацията ;)


Return to “Форум имам проблем...”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests